Zle umiestnený priechod pre chodcov na Roľníckej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

V riešení
meno
Veronika Glončáková 06. júla 2018

Na priechode pre chodcov,na Rolnickej ulici pri pošte vodiči nedodržiavaju predpisy.NONSTOP.mojho syna tam raz takmer presiel motorkar, dnes auto-motorkar obiehal autobus cez plnu ciaru, auto obiehalo stojace auto,ktore nam zastalo aby sme mohli prejst...je mozne tuto situaciu nejako riesit?staci sa tam na 20 min.posadit na lavicku,alebo poslat policii podnet a zarucujem ze mate minimalne 5 priestupkov.
Je to velmi frekventovany prechod(medicentrum,posta,zmrzka,bobor,menucka,mhd zastavky v oboch smeroch,bankomaty,lekaren)nato aby tam takto xlyhavala dopravna situacia.
Dakujem

10. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Pán starosta Ing. Ján Mrva ho hneď (6.7.2018) preposlal okrskárom našej mestskej polície, aby to riešili a častejšie tam stáli.

S pozdravom




Mária Horváthová
sekretariát starostu
14. august 2018

Martin Bak

Túto situáciu treba vyriešiť poriadne, pretože takéto podnety sú tu trvale už niekoľko rokov. Riešením by bolo dať tam minimálne DVOJITÚ plnú čiaru (po oprave tam znova nakreslili len jednoduchú plnú čiaru) avšak jediné čo to pomôže vyriešiť je fyzická ZÁBRANA predbiehania autobusov, napríklad úzky pozdĺžny ostrovček so zábradlím. To, že tam bude príležitostne postávať okrskár nič nevyrieši.
14. marec 2024

Ladislav Ondrejička

Roľnícka-zdravotné stredisko-priechod pre chodcov-ostrovček

Dobrý deň, kedy sa vyrieši nebezpečná situácia na prechode pre chodcov pri zdravotnom stredisku vo Vajnoroch. Na tomto prechode už došlo ku viacerým zraneniam chodcov pri predbiehaní autobusu. Ak riešenie nespadá pod mestskú časť tak prosím sa snažte riešiť s kompetenými. Možno by stačil pred prechodom "ostrovček" aby autá nemohli predbiehať autobusy na zastávke a chodci by boli chránení -viď foto z ČR. Koľkí ešte musia byť zranení aby sa to začalo riešiť?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania