Odpadky na Hečkovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Martin Uváček 04. júla 2018

Pás zelene od električkovej zastávky Hečkova smerom hore k teplárni je jedno súvisle smetisko - samé plechovky, fľašky od alkoholu a iný odpad. Na tomto mieste chýba väčší odpadkový kôš. Ako bonus, čierna skládka so zvyškom sedačky priamo oproti miestu odkiaľ vyrážajú zamestnanci Rače na čistenie.

09. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

V MČ Rača slúži na objemný odpad, akým je aj čelo z postele, zberný dvor, kde môžu obyvatelia MČ Rača bezplatne takýto odpad odviesť. V prípade, že tú možnosť nemajú, sme zriadili službu zelený taxík, kde si odvoz objemného odpadu môžu objednať na MU – oddelení životného prostredia č. tel. 4911 2435. Umiestniť staré čelo postele k odpadkovému košu je to najhoršie riešenie. Čisté sídlisko je vecou nás všetkých, vecou každého z nás.

Odvoz odpadu zabezpečí MU -Rača a zaplatia to „všetci obyvatelia“.

S pozdravom


Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
11. júl 2018

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Dobrý deň,

objemný odpad bol odvezený a priestor vyčistený.

S pozdravom
11. júl 2018

Krasnanka

Je to hanba že sa obyvatelia priľahlého domu nesprávajú ako ľudia. Dávajú si upraviť zeleň na tom svojom parkovisku pred domom a ten človek čo to nastrihá a nakosí zakaždým urobí čiernu skládku pri tom koši na psie exkrementy. Nie je isté že tam to čelo z postele dali tiež oni ale keby tam nebola tá ich čierna skládka tak by nikoho ani len nenapadlo k tomu malému košu položiť to čelo postele.
08. november 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený Problém sa periodicky opakuje. Mč by mala vyzvať obyvateľov prilahleho domu Hečkova 2-4-6 že ak si chcú upraviť stromy s kríky pred vchodom, tak bio odpad nemajú čo vyhadzovať na verejne miesto ku kosu na exkrementy a dúfať že to MČ odvezie. Podľa vetiev tieto evidentne pochádzajú so stromov pri ich dome.
14. december 2022

Martin Uváček

Konáre odpratanené, podnet vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania