Aktualizovať podnet
Nové zábrany proti autám na Štúrovej ulici

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Nové zábrany proti autám na Štúrovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 18. júla 2018

Dobry den,

Chcel by som sa spytat, ci je tento novy architektonicky vytvor na Sturovej ulici docasny alebo trvaly. Ked som to prvykrat videl, zhrozil som sa a povedal si "toto nemyslia vazne". Kedy konecne mesto prijme dizajnovy manual pre tvorbu verejnych priestranstiev. Pre porovnanie prikladam fotku ktoru som spravil v meste New York. Pozrite sa ako ma vyzerat verejny priestor a ucte sa!

18. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
25. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že zábrany sú len dočasné. Z viacerých možností sme vybrali to, ktoré najlepšie a najjednoduchšie zabraňuje našim niektorým nezodpovedným vodičom poškodzovať verejnú zeleň. Riešenie z NYC je inšpiratívne, avšak je to aj o vzťahu ľudí k svojmu mestu. Bohužiaľ sme si vedomí toho, že také riešenie by bolo pravdepodobne iba krátkodobým riešením v Bratislave.

Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
17. august 2018

Martin

zabrany uz su rozbite.
vid. foto
to naozaj nikto zo zamestnanych/zazmluvnenych firiem proaktivne nehlasi a neudrziava to co udrziavat ma?
alebo to znamena, ze to idete prerobit estetickejsie, teda TAK ako si to hlavne mesto a jeho reprezentativna ulica zasluzi?
Vase vyhovorky, ze my nie sme NYC iba dokazuju Vasu spiatocnickost. Aj svojmu dietatu poviete - nevadi, nie si predsa einstein. To co je za motivaciu magistrat?! uz chapem preco to tu tak vyzera. s clovekom co za Vas pise by som sa rad stretol osobne a podebatil, lebo s takymito recami je to clovek fakt na nespravnom mieste. verejne Ti hovorim, ze nemas drive, snahu ale iba vyhovorky!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania