Príšerné upratovanie v nových električkách!!!

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Uzavretý
meno
Peter 10. júla 2018

Dobry den,

Tieto fotky dokumentuju stav cistoty vo vozidle v skorych rannych hodinach v premavke. Totalny smradlavy humus. Ze sa nehabite do tohto pustit ludi. Kedy zacne konecne niekto kompetentny dohliadat na upratovanie vozidiel? Mam informacie z prvej ruky ze velakrat sa voz iba pozameta metlou a dovi. Ziadna dezinfekcia tyci, ziadne vysavanie sedadiel, umyvanie okien. Uz aj ked to vymopuju tou spinavou vodou tomu vela nedaju. A neklamte prosim Vas ze to robite podla zmluvy, viem velmi dobre ako to tam chodi. Nikdy nikdy ale nikdy sa nevyrovnate kvalitou MHD zapadu,.ani len Prahe. Vozidla su v prisernom (aj technickom) stave a to iba len Vasou zasluhou. Uz nekryte prosim Vas dinosaurov vo vedeni a upracte si tam, doslova.

10. júl 2018

Miriam

tie elektricky vyzeraju ako keby uz boli minimalne 8 rokov v prevadzke
11. júl 2018

Andrej

Presne tak Peter, ako hovorite. Tendencne kampane a obnova vozidiel a vybavenia (napr. nezmyselnymi drahymi elektronickymi citackami s dotykovym displejom vo vozidlach), ale udrziavat nieco v normalnom stave to sa im nechce. SPotene, ocapkane a polepene MHD prostriedky v lete. Kto a kedy dezinfikuje priestory? Kedy tepuju sedacky?
25. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vozidlá prechádzajú denne základným čistením. Vyššie stupne čistenia potom nastávajú raz za 2 až 3 mesiace, resp. raz za rok. Ďakujeme za pochopenie.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania