Reklamná trojnožka na Račianskej - pri Mladej Garde

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Radovan 10. júla 2018

Na Račianskej ulici oproti Mladej Garde bola - drzo a arogantne - opätovne osadená reklamná trojnožka - na mieste, z ktorého bola minulý rok odstránená!!! Žiadam kompetentných o odstránenie tohto ilegálneho reklamného zariadenia.

12. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Pri každom novom zistení o nelegálnej trojnožke postupuje mesto v súlade s platnými predpismi a zákonmi. Zákonný postup odstraňovania nelegálnych trojnožiek je časovo náročný proces a tieto trojnožky nie je možné odstrániť okamžite. Hlavné mesto sa problémom nelegálnych trojnožiek zaoberá neustále. Okrem komplexného odstraňovania nelegálnych trojnožiek v minulom roku, mesto rieši desiatky ďalších nepovolených trojnožiek, ktoré sú (na základe konania) priebežne odstraňované.

Ďakujeme za trpezlivosť a pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
12. júl 2018

Radoslav Chabada

Prosím Vás, tá trojnožka je tam už od apríla. To akože chcete tvrdiť, že správne konanie o odstránení trvá tri mesiace? Navyše, je pri tom istom stĺpe, na ktoré už bolo v minulosti vydané rozhodnutie o odstránení, takže by sa mohla odstrániť okamžite. Nerobte, prosím, z ľudí blbcov a radšej povedzte na rovinu, že nestíhate. Alebo to súvisí s tým, že spolumajiteľkou firmy Pre Sent, ktorá trojnožky rozmiestňuje, je vplyvná poslankyňa mestského zastupiteľstva, pani Jarmila Tvrdá?
13. november 2018

Peter Oravec

Reklamné trojnožky sú na celej Račianskej. Reklamné trojnožky sú zase v celom meste a magistrát s tým zase absolútne nič nerobí.
Milé oddelenie vzťahov s verejnosťou, mám Vás veľmi rád, ale ak Vám nový primátor do pol roka obrazne nevykrúti krk, tak zbohom aj s Vallom.
Prosím o preposlanie Vallovi.
16. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
22. september 2019

Martin Uváček

Trojnožky pri mladej garde už boli odstránené. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania