Vrak vozidla

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Roman Roman 15. júla 2018

Prosim o odstranenie dlhodobo opusteneho vozidla Fiat Punto biely ktore stoji na konci Krasinskeho ulice pri kontajneroch na separovany odpad(vedla futbaloveho ihriska kde sa niekedy tocili trolejbusy). Vozidlo je plne odpadkov a prespavaju v nom bezdomovci

25. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
sme si vedomý daného problému. Na uvedené vozidlo bola vylepená 13.4.2018 výzva na odstránenie vozidla majiteľom v lehote do 60 dní. Bohužiaľ odťah vozidiel je momentálne pozastavený.
Je totiž plné parkovisko a zazmluvnená spoločnosť nemá kam odťahovať. Dôvodom je okresný úrad. Ten žiaľ už viac ako 3 mesiace nevykonáva poriadne svoju činnosť, keďže podľa nového zákona upravuje jednotný informačný systém v cestnej doprave a má preto pozastavené generovanie pokút, nariaďovanie Tk a EK mimo ustanovených lehôt ako aj trvalé vyraďovanie vozidiel z premávky. Z tohto dôvodu nekonajú ani s autami, ktoré majú ŠPZ, ale neplatnú STK a EK, ktoré sme im zaslali.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
10. december 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, potesujuca sprava, tento vrak je uz nejaku dobu odpratany a jeho podnet mozeme oznacit ako vyrieseny
rovnakemu vozidlu sa venuje aj https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/50069/vrak - taktiez oznacme ako vyriesene
patrilo by sa vsak poznamenat, ze niektore zo zobrazenych vozidiel nemaju daleko k oznaceniu "vrak", hlavne zanedbany biely Opel (v strede fotografie)
12. december 2019

Odkaz pre starostu

Ďakujeme za upozornenie, podnet označujeme ako vyriešený

S pozdravom
Stanislav
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania