Zle vyspádovaná cesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

pred mesiacom sa dokončila rekonštrukcia chodníka preč BD Košická 36-50, vrátane cesty do podjazdu medzi Košickou 36 a 38 z dôvodu zlého vyspádovania. Po oprave je chodník vyspadovany dobre, ale tá cesta nie, po daždi zostávajú kaluže (viď foto). Treba to reklamovať u stavebnej firmy.

18. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,
rekonstrukcia daneho useku bola realizovana Magistratom hl.m. nakolko komunikacia je v jeho sprave.
Podnet postupujeme Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
27. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu je potrebné podotknúť, že sa nejednalo o rekonštrukciu, ale o bežnú opravu poškodeného povrchu, kedy je nutné prispôsobiť sa rôznym výškovým pomerom (v uvedenom prípade to bol sklon vjazdu do vnútrobloku a komunikácie Košická, ktoré sú v protispáde). Vždy je našou snahou zabezpečiť najmä miesta priechodov pre chodcov a chodníky čo najlepšie tak, aby v týchto miestach nestála voda. S odstránením nedostatkov, t.j. s doplnením odvodnenia v danom mieste uvažujeme pri oprave Košickej ulice.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom



Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislavapne
29. júl 2018

Jozef

Dobry den.

len checem upozornit ze tam bol povodne odtokovy kanal, ktory tam dneska nieje. A co sa tyka vyspadovanie, tak to snad nemyslite vazne. Ja tu byvam uz nejaky cas a nebol problem s tymto chodnikom do momentu ked sa opravovala kanalizacia cca 10 rokov. Vtedy zle urobili obnovu tejto rozkopavky a vznikol tam zlab. ( ale voda tam nestala). Asi toto ste mali na mysli. Ale teraz je ten stav taky, ze ked na Kosickej ceste vylejete vodu , tak ztecie na tento chodnik( prejazd). Takze je pod uroven cesty!!!!
19. január 2019

Roman Martinec

Reagujem na odpoveď Magistrátu z 27. júla 2018 týkajúcu sa avizovanej opravy Košickej - kedy sa výhľadovo plánuje realizovať? Budú do procesu zapojení aj obyvatelia priľahlých domov prostredníctvom správcovských spoločností alebo sa bude opäť rozhodovať o nás bez nás?
25. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
25. január 2019

Jozef

Dobrý deň


ďakujeme za zaslanie a prikladám foto ako to vypadá keď začne mrznúť.
Je to nebezpečne pre chodcov ako aj pre vozidlá.

pekný deň prajem.

JH
28. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Je našou maximálnou snahou v čo najkratšom období opraviť viaceré komunikácie I. a II. triedy v celom hlavnom meste. Avšak, nakoľko k dnešnému dňu nebol schválený rozpočet na rok 2019, nevieme stanoviť rozsah opráv, ktoré sa budú v tomto roku realizovať. Z uvedeného dôvodu nevieme ani určiť časové obdobie, kedy bude opravená komunikácia z Vášho podnetu - na Dulovom námestí.

Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
22. jún 2019

Lea

Suhlasim s podnetom a bohuzial musim konstatovat aj z vlastnej skusenosti, ze sice je tato stranka vyborna na rychle upozornenie problemu, v konecnom dosledku sa ale pondety vobec neriesia iba clovek dostane odpoved ako sa to neda.
Smutne.
05. august 2021

Martin Uváček

Aj v roku 2021 je tento podnet neriešený. Odvodnenie cesty chýba.
05. august 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania