Kosenie trávnika na Ul. J. Stanislava 6-8

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
zuzana 16. júla 2018

Dobry den,
pisem podnet na preverenie sluzby, ktora zabezpecuje kosenie travnika v Karlovej Vsi, konkretne plochu pod domom na Ulici Jana Stanislava 6-8, vzadu kde, je detske ihrisko.
Od Juna/Jula 2018 som naratala minimalne uz sest vyjazdov koscov na roznych mechanizmoch, pricom si myslim, ze travnik uz nie je nutne tolkokrat kosit. Preco nemozu kosci prist jedenkrat za mesiac a naraz, ale nabehnu kazdy treti den? Znecistuju ovzdusie, robia hluk, ale hlavne nemaju vobec uz co kosit, doslova sa im prasi hlina od kosaciek. Aka firma vysle na danu plosku tolkokrat ludi a mechanizmy, ak sa v inych castiach Karlovej Vsi stazuju na nepokosene travnate plochy? Je to predplatene a su plateni od poctu hodin? Jedine tak, inak nevidim dovod kosit tolkokrat za mesiac. Menej niekedy znamena viac. Dakujem.

08. júl 2021

Andrej

Kosenie úplne vyschnutého trávnika výšky menej ako 1cm vo dvore Jána Stanislava - Tománkova dnes ráno, 8. júla, pri predpovedi 38°C na dnešný deň.

Vie mi niekto vysvetliť, že napriek tomu, že celé sídlisko je vyschnuté ako púšť, stále treba kosiť? Dátum kosenia sa určuje v januári? Či to fakt nariadili renomovaní odborníci, s ktorými sa pri tom spolupracuje?
04. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za pripomienky. Vaše postrehy zohľadníme pri tohtoročnom plánovaní kosby.

S pozdravom

Ing. Marián Kerek
Referát životného prostredia
[email protected]

Miestny úrad Mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Námestie sv. Františka 8
842 62 Bratislava
www.karlovaves.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania