Rušenie nočného kľudu v Parku SNP

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
Daniel Stopka 16. júla 2018

Celemu kolektivu Miestneho uradu Karlova Ves,
uz niekolko rokov bojujem ja osobne aj mnohi obyvatelia obytneho domu Pupavova 23-51 s problemom rusenia nocneho pokoja z altankov a ohnisk umiestnenych v Liscom udoli v casti Park SNP. Prakticky od marca do novembra som nuteny volat kazdy vecer policiu kvoli opitym bandam pustajucim si hudbu, kriciacim a popijajucim alkohol (proti VZN). Vsetko sa sustredi na ohniskach a altankoch. Tento problem som bez vysledku riesil s uz tromi garniturami osadenstva Miestneho uradu. Pokial sa altanky uplne neodstrania, problem bude trvat. Zvazujem iniciovat peticiu predsedov spolocenstiev vlastnikov bytov, nasledne, ked bude treba, aj samotnych obyvatelov (cca 600). Pripadne budem kandidovat na starostu a tie altanky dam zburat ako starosta na naklady mestskej casti.

16. júl 2018

somár rámos

No vidíš,však riešenie si dal.-" Pokial sa altanky uplne neodstrania, problem bude trvat. ", tak ako verbež pod rúškom tmy reve a opíja sa,tak sa ty vyber do práce. Ako povedal Stalin-nie je altánok ,nie je problém. Smiešna predstava,že s tým MÚ niečo spraví,je - smiešna
17. júl 2018

LS

v normalnej krajine by zas riesenim nemalo byt zrusenie miest, ktore mozu sluzit na oddych. Samozrejme je to o ludoch a pokial nezacnu brat ohlad na druhych, tak by to zrejme mala riesit policia. Poriadne pokuty kazdy vecer a nechce sa mi verit, ze by s tym neprestali. Tak ale, ked si nedaju povedat..
17. júl 2018

Jozef

Mladi robia bordel, preto treba zrusit vsetky miesta na rekreaciu.
Na schodoch si clovek moze vytknut clenok, zrusme vsetky schody.
V zime mrznu chodniky, smyka sa na nich a clovek si moze zlomit nohu, zrusme zimu.
Zrusme sacky, slobodu gumenym medvedikom!

Nie, vazne. Ak chcete klud, prestahujte sa na vidiek a mozte volat policajtov na prilis hlucne srnky.
Toto je ako kupit si byt na obchodnej a stazovat sa na to ze tam jazdia elektricky a je tam hluk.
18. júl 2018

Totalne nahnevany obyvatel

Jozef,vy ste zrejme jeden z tych co tam chodia slopat a robit bordel. S Vasim tvrdenim sa neda absolutne suhlasit.ja chodim do prace kazdy den,platim velke dane statu,vychovavam male deti. Chcem len tolko aby sme sa vsetci mohli kludne vyspat po 22.00.napiste mi adresu kde byvate,ja pridem s partiou kamaratov vam pod okna na par noci zinscenovat to co zazivam kazdy vecer. Pripadne zbehnite pod branu a rad vysvetlim detaily osobne. Potom uz nebudete pisat premudrele komentare, verte tomu
18. júl 2018

atómové digitálky

Ja som chcel klud, presťahoval som sa na vidiek a klud nemám.Máš ďalšie inteligentné riešenie?
22. júl 2018

Jaja

Altanok tam uz nie je...
22. júl 2018

Totalne nahnevany obyvatel

Tento podnet vobec nie je vyrieseny a neviem na zaklade coho ho niekto oznacil ako vyrieseny bez overenia u jeho autora (u mna). Prispievatelka predo mnou uviedla ze altanok tam uz nie je. Pravdou je, ze prvy z dvoch altankov za pomoci "opilcov" uz ohorel a zhnil. Ja som pisal o oboch altankoch, obzvlast o tom pri pomniku, ktory veselo stoji a opilci v nom v noci slopu a hulakaju stale. Takze pokracujeme v rieseni,podnet prosim reklasifikovat naspat. Dakujem.
23. júl 2018

Jaja

Nemyslim, ze treba vsetko zburat... ten altanok pri pomniku je ovela vhodnejsie umiestneny (z pohladu bytov na Pupavovej), je velmi casto vyuzivany rodinami s detmi, dospelymi atd. Netreba hned vsetko zrusit. Si myslite, ze zrusenie vsade vsetkych pristreskov a pod.vyriesia problem s mladymi pubertakmi?!?!? Myslite aj na ostatnych, ktori sa vedia spravat. Riesenim je skor tam poslat hliadku
23. júl 2018

Totalne nahnevany obyvatel

Keby problém netrval roky a roky, tak by som Vám Jaja dal za pravdu. Samozrejme že na začiatku sme s miestnym úradom dohodli osadenie info tabúľ proti rušeniu kľudu po 22.00. Tabule zakrátko zmizli. Hliadku policie volám takmer každý večer, niekedy prídu po 3 hodinách od zavolania, argumentujú že jedna hliadka má veľkú spádovú oblasť. Toto trvá roky, stále dokola. Kým tie altánky neboli, nebol tento problém. Samozrejme, kto nemusí počúvať vreskot každý večer a chodí si tam opekať tak má pacifistické myšlienky. A to ešte nevravím o odpadkoch, o tom že kvoli ohňu olamujú všetky konáre v lese. A konajú potrebu do blízkych kríkov. O zvieratách ktoré tu kedysi chodili, už škoda vravieť, teraz tak maximálne líšky sa chodia kŕmiť na zostatkoch z tých opekačiek ktoré tu toľko hájite. Aj keď máme pri dome lesopark, v praxi je to krčma ktorú však nik neprevádzkuje ani nereguluje.
24. júl 2018

Lucia

Mne sa "paci", ako sa samosprava zasadne vyjadri len k tym podnetom, ktore moze preposlat na niekoho ineho, zbavit sa zodpovednosti.. som naozaj stastna, ze som na tej nestastnej Pupavovej pred dvomi rokmi nekupila byt, pretoze vidim ze nie je ziadna ochota pomoct ludom ktori tam ziju. Pevne nervy prajem. V takomto strese by ludia nemali zit.
31. júl 2018

Totalne nahnevany obyvatel

Takze sme si tu podiskutovali a samosprava nereaguje, kedze to asi jej predstavitelom to podla nich asi neprinesie potrebny pocet bodov do komunalnej politiky.Uznavam ze lepsi marketing je vymalovat napriklad skolku a vyfotit sa pri tom. Po tejto skusenosti budem adresovat problem priamo pracovnikom miestneho uradu a podla ich reakcie zvazim dalsie kroky ktore som uz uviedol - peticie dotknutych obcanov velkej bytovky. Na taku retoriku par mesiacov pred komunalnymi volbami iste budu pocuvat. Prajem vsetkym pekne leto bez pravidelneho rusenia opilcami ako je to v Liscom udoli v altankoch
28. august 2019

Daniel Stopka

neustale rusenie nocneho kludu z altankov v Liscom udoli.stazujeme sa na to uz roky.necinnost samospravy je zarazajuca.okrem opilcov nam tu naviac samosprava kazdy piatok v noci pusta letne kino.
26. jún 2022

Peter Gasparik

Líščie údolie-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Opakované rušenie nočného pokoja v Líščom údolí, podľa "dialógov" zrejmé aj požívanie iných ako alkoholických návykových látok. Prosím o zvýšenú kontrolu, toto sa deje už x rokov akonáhle sa trochu oteplí, tak nie je pomaly noc kedy by partička "prišelcov" neokupovala altánok a po 22.00 hlukom porušovala vyhlášky (+konzumácia alkoholu na verejnosti, obnažovanie sa, ...).
Široké okolie je vystavené tomuto správaniu. Či chce človek spať, alebo dať si nočný beh/prechádzku s venčením, v týždni či cez víkend, ....
Vďaka vopred.
26. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
16. júl 2022

JS

Odkaz znovu preposlany, znovu nerieseny, dnes znova letne kino a znovu hluk, krik a terorizovanie obyvatelov domu hlukom. Chape samosprava ze my sa nemame kam odstahovat ani ako ukryt pred HLUKOM?
20. júl 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Mrzí nás to, no z našej strany nevieme urobiť viac ako len podnet samospráve opätovne preposlať.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
20. júl 2022

JS

Rozumiem a dakujam za znovuposlanie, ten koment bol skorej na samospravu.
20. júl 2022

Zuzana

Líščie údolie-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Karlova Ves, prosím, plánuje niekto z kompetentných konečne začať roky trvajúci problém s rušením nočného pokoja a konzumáciou alkoholu v Líščaku? Vyspevovanie, hulákanie, hlasná hudba od jari do jesene. Pre obyvateľov žijúcich v okolí parku SNP je to otravné aj počas dňa, horšie však je, že hluk trvá neskoro do noci. Mementálne je 22.50 hod. a hluk je taký, že sa nedá spať ani pri zatvorenom okne. Nehovoriac o tom, že počas takýchto teplých večerov je problém mať zatvorené okná.
Napriek tomu, že o tomto probléme viete, nám tu ako špeciálny bonus k tomu všetkému naviac organizujete v lete nočné premietanie v parku, prípadne nejakú bubnovačku. Fakt ďakujem, ale bude sa tu dať niekedy normálne spávať?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania