Cestné retardéry na Šamorínskej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
David 20. júla 2018

Dobrý deň, chcel by som sa opytat, ci by sa nedali osadit cestné retardery na Šamorínsku ulicu. Momentalne su dva na jednom a na druhom konci ulice, ktore maju nulovy efekt. Auta, ktore si skracuju cestu smerom na Rovinku tade chodia rychlostou casto aj nad 80-90 km/h. Opakuje sa to uz dlhe mesiace a je jedno či v noci alebo cez deň. Je to nebezpecne a kazdemu to uz prekaza. Bol by som rad ak by sa s tym nieco spravilo. Ďakujem pekne.

24. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
14. august 2018

Robert Dekany

Idealne by bolo zjednosmernit ulicu,alebo osadit tabulu so zakazom vjazdu okrem obyvatelov ulice
05. jún 2020

David

Šamorínska-spomaľovač-chýbajúci

Dobrý deň, chcel by som sa opytat, ci by sa nedali osadit cestné retardery alebo zákaz prejazdu na Šamorínsku ulicu. Momentalne su dva na jednom a na druhom konci ulice, ktore maju nulovy efekt. Auta, ktore si skracuju cestu smerom na Rovinku tade chodia rychlostou casto aj nad 80-90 km/h. Opakuje sa to uz dlhe mesiace a je jedno či v noci alebo cez deň. Je to nebezpecne a kazdemu to prekaza. V poobednych hodinach je ulica upchata a mame problem sa dostat domov. Pisal som to sem aj pred rokom a nic sa s tym nerobi. Bol by som rad ak by sa s tym konecne nieco spravilo. Ďakujem pekne.
05. jún 2020

David

Cestný retardér Šamorínska ulica

POKUS č. 2.
Dobrý deň, chcel by som sa opytat, ci by sa nedali osadit cestné retardery alebo zákaz prejazdu na Šamorínsku ulicu. Momentalne su dva na jednom a na druhom konci ulice, ktore maju nulovy efekt. Auta, ktore si skracuju cestu smerom na Rovinku tade chodia rychlostou casto aj nad 80-90 km/h. Opakuje sa to uz dlhe mesiace a je jedno či v noci alebo cez deň. Je to nebezpecne a kazdemu to uz prekaza. Bol by som rad ak by sa s tym nieco spravilo. Ďakujem pekne.
23. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
18. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

projekt doplnenia spomaľovacích prahov na Šamorínskej ulici je zaradený do zoznamu úloh na spracovanie. Po dokončení bude projekt prerokovaný a následne predložený na schválenie Krajskému dopravnému inšpektorátu v Operatívnej komisii pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení. Po schválení a určení projektu príslušným cestným správnym orgánom zabezpečíme realizáciu.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania