Mega bariérová zastávka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

Ziadam (nie prosim, ale ziadam) o zriadenie bezbarierovych najazdov na zastavkach elektriciek "Nemocnica Ruzinov", nakolko pri priechode pre chodcov je az 30-40 cm barierovy obrubnik. Je to jedina moznost, ako sa zo zastavky dostat na priechod pre chodcov smer nemocnica. Pani poslanci, pan starosta, pan primator... skuste si to prejst s detskym kocikom, s invalidnym vozikom, s barlami (kedze je to zastavka pri nemocnici, nic nezvycajne). Ak toto urgentne nevyriesite, nemate narok brat plat z nasich penazi.

24. júl 2018

Viliam

Odpoveď bude v zmysle "zástavka bude upravená v rámci rekonštrukcie ružinovskej radiály" ale nikto Vám nepovie že kedy to bude možno tak v roku 2025 (PS: keby sme mali normálnych ľudí vo vedení mesta tak reko karloveskej radiály je už hotová a už by sa pri troche šťastia robil aj Ružinov)
27. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

podnet sme zaregistrovali uz v minulosti. Po ziadosti z maja sme od DPB dostali pozitivnu odpoved. Projekt bude realizovany a predpokladane dokoncenie do 31.10.2018. Prosim pozrite prilohu pre detaily.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
05. august 2018

Stefan N.

Taká náhoda, rovno pred komunálnymi voľbami. Každopádne budem rád, keď sa to zrealizuje. Avšak rovnaký stav je na viacerých zastávkach v Ružinove.
06. august 2018

Stefan N.

Taká náhoda, zrovna pred komunálnymi voľbami. No som zvedavý, každopádne takých zástavok je viac.
02. september 2018

Stefan N.

Bezbarierova uprava je hotova. Bravo. Mozete pokracovat s dalsimi zastavkami v Ruzinove.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania