Kontajnery na Justičnej ulici Staré mesto

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Milan 30. júla 2018

Po oprave Justičnej ulice zostali na chodníku pri Ústave na výkon väzby kontajnery v počte cca 15 ks (podnikatel a obyvatelia), ktoré obmedzujú užívanie velkej časti chodníka, a nútia chodcov a mamičky s kočíkmi chodiť po ceste. V okolí sa šíri aj nepríjemný zápach.
Tento stav pretrváva už dlhšiu dobu a nikto ho nerieši.

02. august 2018

Eo

na nieco sa asi zabudlo ale tak oproti je kusok zelene tak nech sa tam postavi kontajnerove stojisko a basisti nech si naspu tie svoje dnu tak ako to mali pred tym nez rekonstruovali areal !!!!
09. august 2018

Viktor

Standardna bratislavska klasika, z docasneho riesenia je konecne. Ak su pani v Justicaku s rekostrukcou hotovi, nie je dovod na dalsie zaberanie chodnika.
A to nie je len tu na Justicnej, je to tak pri akejkolvek aktivite, kde sa nieco niekam popresuva, ale nevrati do povodneho stavu. Po robotnikoch ostavaju porozhadzovane "kvetinace", rozne kopy hliny, zdevastovana zelen. Ako keby chybala akakolvek kontrola na konci stavebnych prac. Na co sa neupozorni to sa neriesi.
22. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, o danej problematike vieme už dlhšie, podnet sa riešil ešte pred uverejnením na portál odkazprestarostu a momentálne je ešte v stave riešenia. Nepríjemný zápach v okolí zistený nebol a priechodnosť chodcov po chodníku nie je obmedzená natoľko, aby museli využiť cestu.

Aktuálna situácia: v Justičnom paláci prebiehala rekonštrukcia vnútorného dvora, v ktorom boli pôvodne umiestnené kontajnery. Rekonštrukcia vnútorného dvora Justičného paláca bola dokončená a kontajnery sú späť vo dvore. Na komunikácií zostalo päť (5) kontajnerov, z ktorých každý patrí inému správcovi bytových domov v okolí. Títo správcovia boli vyzvaní na ich odstránenie z komunikácie.

Michal Granec, DiS.
Referát verejného poriadku
Oddelenie životného prostredia, správnych konaní a verejného poriadku

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava

Mob.: +421 903 429 001
Email: [email protected]
www.staremesto.sk
19. február 2019

Anna

Spravcovia nemaju kam odstranit kontajnery, pretoze mesto uz 10 rokov neurcilo a nepostavilo stanovisko!!!
25. február 2019

Anna

Justičná-chodník-znečistený

Justicny palac nadalej nechava svoje kontajnery cele dni roztahane na chodniku, na ceste a na parkovacich miestach vyhradenych pre rezidentov Stareho mesta. Kontajnery su vytiahnute niekolko dni, nie len v den vynasania odpadu, travia viac casu vonku ako vnutri. Pracovnici Justicneho palaca pri manipulacii s kontajnermi pravidelne poskodzuju parkujuce auta rezidentov.
12. jún 2019

Anna

Justicny palac svoje kontajnery nadalej nechava vonku minimalne 5 dni v tyzdni a zamestnanci ich vystavuju na parkovacie miesta, kde nimi trieskaju o zaparkovane auta. Kde je odpoved samospravy?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania