Prach, hluk a bordel z vinárskych

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Uzavretý
meno
Ján 28. júla 2018

Dobrý deň napriek príslubu starostu Petra Pilinského a zriadení hotline je prach a hluk z búrania bývalých enormný a v letných dňoch znepríjemňuje život obyvateľom Rače. Dokonca ani nekropia tak ako slubili. Vážený pán starosta je to Váš projekt tak to láskavo riešte.

30. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet.

Búranie v areáli bývalých vinárskych miestny úrad monitoruje každý deň. Spoločnosť, ktorá búranie vykonáva, nielenže neustále kropí, ale majú tam pristavené delo, z ktorého neustále vyráža voda, ktorá prášenie zmierňuje.
Áno, pri búraniach tohto rozsahu je prašnosť nepríjemnou súčasťou a mrzí nás, že tým trpíte. Spoločnosť deklarovala, že sa budú snažiť tieto negatívne prejavy čo najviac zmierniť. V prípade potreby a sťažností si uviedli telefónne číslo, kam treba tieto námietky smerovať. Nech sa páči, linky pre obyvateľov sú [email protected] alebo telefónne číslo 0907 887 997.

Podľa našich informácií je búranie už ukončené.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
31. júl 2018

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Dobrý deň,

pripájame aktuálne fotografie z areálu bývalých vinárskych závodov za Nemeckým kultúrnym domom. Upozornili sme stavebníka na prašnosť, ten nás uistil, že pomocou vody a kropenia sa snaží prach zo stavby eliminovať.

V prípade potreby prosím nižšie uvedené kontakty pre obyvateľov.
[email protected] alebo telefónne číslo 0907 887 997

Ďakujeme za upozornenie a zostávame s pozdravom
31. júl 2018

Alena

Byvam oproti tej obrovskej kope drte ktoru tu tatrovky navazaju do vysky, no neviem este pokial, ale nikto nikdy tu nekropil vodou aby sa neprasilo. Vcera sa nedalo prejst od elektricky kvoli valiacemu sa prachu. Je to nezodpovedne voci nam ktori tu v okoli byvame. Je tu od 6,30 do 18 hodiny hluk, prach jednoducho katastrofa. Ta prva fotografia je asi vtip aby sme sa pobavili pani Miklankova ?
05. august 2018

dusan Grunwald

Kazdy nech si urobi usudok sam......a nepocuva klamstva a zavadzania a potom podla toho nech voli!!!!!
24. september 2020

Odpoveď samosprávy

Predmetné stavby už boli zbúrané.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania