Spomalovac Na paseksch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Ivan Preloznik 30. augusta 2013

Nakladne auta robia hluk ,praska nam dom ,wc sa spustaju same a spomalovac neplni funkciu lebo mal byt na inom mieste. Starosta pan Pilinsky v Raci ani neodpoveda na listy.

04. september 2013

Odpoveď samosprávy

Pán Preložník,

odpoveď na Váš e-mail zo dňa 9.7.2013 Vám bola zaslaná z kancelárie starostu dňa 11.7.2013.

Uvedený spomaľovací prah je umiestnený pri pozemku parcelné č. 4723/41, na ktorom sa nachádza detské ihrisko. Výber jeho umiestnenia bol na základe požiadaviek poslancov zastupujúcich obyvateľov Východného práve z dôvodu zaistenia bezpečného pohybu detí, ktoré navštevujú toto detské ihrisko. Preto by nemalo zmysel umiestňovať spomaľovací prah pred bytový dom č. 8, ktorý sa nachádza až za týmto ihriskom a autá vchádzajú do zúženej jednosmernej komunikácie, kde je vodič prirodzene nútený spomaliť rýchlosť jazdy.

S pozdravom

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
05. september 2013

Bibiana

Pan Preloznik a to sa este teste, ked si Pilinsky bude realizovat developerske projekty a stupne pocet aut, ako Vam len potom bude praskat stena domu
06. september 2013

Jana

Ja ako obyvatelka a matka z ulice Na pasekach som rada, ze v blizkosti noveho detskeho ihriska bol osadeny tento "leziaci policajt".
11. október 2013

Jan

Dotaz na spravcu stranky OPS: ako by mal byt tento podnet podla vas akoze vybaveny, kedze ani po cca mesiaci korektnej odpovede z uradu sa na jeho statuse (zaslany) nic nezmenilo?
04. november 2013

Jan

Daný spomaľovač už niekto odstránil, len by som rád vedel, že kto a na základe čoho?
05. november 2013

Ivan

Prave nákladiak z developerskej firmy dostal dvojity defekt s trčiaceho śrobu zo spomalovača Na pasekach . Škoda 600 eur. Do dvoch hodin spomalovač zmizol...
PS : Je nefer ak niekto tvrdi že spomalovač bol odsuhlaseny.Nebol , neexistuje o tom žiaden vierohodny doklad ktorý by preukazal že ma byt pred domom č.3. Verím že pan starosta Pilinský aj pri pracovnom zaneprázdnení mi prepošle mail.zo dňa 11.7. opäť za čo ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania