Lavičky na Hrade

Zodpovednosť za riešenie: Národná Rada SR

Vyriešený
meno
Ján 05. augusta 2018

Na Bratislavskom hrade zmizli lavičky pri soche Alžbety Durínskej v zadnej časti. Je tam teraz iba pár modrých lehátiek , ktoré o 21,00 zložia a schovajú do búdky. Hrad je prístupný do 24,00 h. Kde si potom majú Bratislavčania a turisti v letnej sezóne sadnúť?

08. august 2018

Antoan

P Danko tam dal lehátka a zariadil , aby sa odstránili lavičky . Takýmto svojským spôsobom si zaistil využívanie lehátok , ktoré sa aj tak pomaly rozpadávajú. Trčia s nich nebezpečne skrutky lebo nikto nerobí údržbu. O 21.00 lehátka schovajú do búdky a návštevníci môžu sedieť na zemi, pretože hrad je prístupný do 24.00 h.
08. august 2018

Ján

Turisti chodia pozerajú kde by si sadli . Lehátok je málo . Neostáva im nič iné , ako si sadnúť na hradný múrik , kde je riziko pádu dole do priekopy. Preto by bolo vhodné lavičky vrátiť naspäť pretože tam tie lavičky boli ako súčasť parku desiatky rokov predtým a nikomu to nevadilo.
08. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vzhľadom na to, že lavičky umiestnené na Dolnej východnej terase Bratislavského hradu boli v dezolátnom stave,
pristúpilo sa k ich repasovaniu. Po oprave budú umiestnené na pôvodné miesto.

S pozdravom,
Odbor komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie Národnej rady SR
10. august 2018

Ján

Všade na hrade boli vymenené lavičky za nové . Prečo akurát tieto sa repasujú? Skôr mi to pripadá ako rýchlo sa z toho vyzuť. Mala tam byť ihňeď na začiatku umiestnená informácia a textom ospravedlňujeme sa lavičky repasujeme a vrátime ich na pôvodné miesto dňa xy. Toto si myslím že by bolo seriózne a slušné riešenie.
13. august 2018

Ján

Lavičky sú opravené , polovica je už späť v parku . Skrutky na lehátkach podoťahované.
Pobnet je vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania