Rušenie nočného kľudu LaPutika - Záhradnícka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
Anonym 05. augusta 2018

Dobrý deň,
deň čo deň sme všetci v dosahu "kaviarne" LaPutika na Záhradníckej ulici v nočných hodinách rušení hlukom. Vonkajšie sedenie je prístupné aj po 22:00, ak náhodou nie, tak sú dvere do prevádzky dokorán, takže vrava a hluk je počuť aj do priľahlých bytoviek. Po zatvorení "o polnoci" ešte ďalšiu hodinu nasleduje postávanie ľudí pred barom a hlasný krik, hudba, rozhovory, často spev partií spoločensky unavených ľudí. Poniektorí vstávame ráno o pol šiestej do práce a v týchto letných horúčavách je nemysliteľné mať zatvorené okno.
Myslím si, že hlavne v pracovné dni by prevádzka nemala byť otvorená tak dlho a ak, tak by vonkajšie sedenie malo byť odstránené a dvere zatvorené, aby sa hluk nešíril - čo však nerieši postávanie ľudí pred barom do noci.
Ďakujem

06. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

Prevádzkový čas podľa §3 ods.2 Vseobecne-zavazneho nariadenia č. 28/2013 sa určuje v dňoch pondelok-nedeľa v čase od 8,00 - 22,00 hod.
Nedodržanie uvedeného VZN - kontrola je v kompetencii Mestskej polície. Prosim kontaktujte mestsku policiu na skratenom cisle 159. V pripade, ze hlucnost pochadza od zakaznikov ktori postavaju barom, kontaktujte statnu policiu, ktorej hliadka bude problem s odchadzajucimi zakaznikmi, resp. ich hlucnostou riesit.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
08. august 2018

Ernest Hlinik

Paradox mesta.. paradox husto osidlenej oblasti.. paradox nulovej tolerancie.. napr. isli sme na pizzu (raz za rok, doslova), a nechapal som ako moze mesto zhasnut o 22:00 v sobotu. ako zakaznik- nechapem ako moze mesto ist spat s kohutmi. Ono ale je pravda ze som tichy zakaznik. Nie je ma pocut ani na 3 metre ked rozpravam, za to rucim. Ale ako obyvatel, tiez nenavidim ked niekto machruje ze zije po 22:00. A machruje hlukom. Proste dzungla.. nic proti BA, samozrejme (problem je vsade), len taky vylev na margo husto osidlenej oblasti.lepsie to asi nebude.
30. december 2018

Ľubomír

Blizko je aj Kulturak Pub, ktory robi este vacsi hluk...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania