Kupeckeho nedostupnost verejnej obsluhy - Meinl Residence

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Svätopluk Betina 01. septembra 2013

Po zacatí stavby Meinl Residence sa velmi znizila dostupnost pre dopravnu obsluhu (OLO) k obytnym domom na Kupeckeho 11-13, 15-17, nakolko auta zacali parkovat kolmo na pristupovu komunikaciu k tymto domom, co znemoznuje smetiarskemu autu sa vytocit.
Prostrednictvom spravcovskej organizacie sme s konkretnym navrhom riesenia vyznacenia zltej ciary popri travnatom trojuholniku pred stavbou Meinl Residence oslovili Mestsku cast Ruzinov v oktobri minuleho roku. Odvtedy sme riesenie este dvakrat urgovali, aby sme nakoniec toto leto skoncili so zltou ciarou zakreslenou na Sumavskej ulici, kde nikdy ziadne auto neparkovalo a ktora je kolmo na problematicku cestu.
Cakal som, ci este niekto dojde chybajucu ciaru dokreslit, ale kedze sa doteraz tak nestalo a situacia je nevyriesena, skusam to takto.
Staci pritom tak malo - nechat si vysvetlit problem autorom podnetu.

04. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Uvedená komunikácia - Kupeckého ul. je v tomto úseku v správe hl.mesta Bratislava. Preto Vám odporúčame obrátiť sa so žiadosťou o riešenie organizácie dopravy na Magistrát.

Lucia Weinbergerová, kancelária starostu
08. september 2013

Svätopluk Betina

Ak je uvedena komunikacia v sprave hl. mesta Bratislava, nerozumiem, preco nas o tom mestska cast Ruzinov neinformovala uz pri nasej prvej ziadosti v oktobri minuleho roku, ale az teraz.
01. október 2013

Svätopluk Betina

Na základe odpovede z mestskej časti Ružinov sme požiadali správcu nášho domu o predloženie našej žiadosti na Magistrát. Magistrát túto žiadosť 25. septembra 2013 vrátil naspäť mestskej časti Ružinov, nakoľko predmetná časť Kupeckého ulice patrí pod správu mestskej časti Ružinov a nie Magistrátu.
Mestská správa Ružinov teda nielen, že nemá jasno v tom, ktoré časti komunikácie má v správe ale ani je schopná skoro rok vyriešiť problém, ktorý komplikuje život obyvateľov v tejto mestskej časti.

02. október 2013

Odpoveď samosprávy

Po vyjasnení situácie ohľadom kompetencií cestných správnych orgánov magistrátu a mestskej časti Bratislava-Ružinov sme dospeli k dohode a dopravnú situáciu bude v spolupráci s Krajským dopravným inšpektorátom PZ riešiť Mestská časť Bratislava-Ružinov. Ako uvádzate, spis bol postúpený z magistrátu na mestskú časť, rieši ho referát regionálneho rozvoja, ktorý ďalej situáciu komunikuje priamo so správcom spoločnosťou Bytokomplet s.r.o.

Mgr. Tatiana Baáriová

Kancelária starostu
Mestskej časti Bratislava - Ružinov
13. január 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k podnetu - Kupeckého nedostupnosť verejnej obsluhy uvádzame, že bola navrhnutá dopravná značka V 12b, ktorú sa pre stále odstavené vozidlá nepodarilo zrealizovať. Na základe toho bola osadená zvislá dopravná značka - zákaz státia.

Ladislav Illa, referát regionálneho rozvoja
Tatiana Baáriová, kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania