Aktualizovať podnet
Smetiaky blokujúce chodník

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Smetiaky blokujúce chodník

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Pavol J. 11. augusta 2018

Dobry den. Rad by som sa dozvedel, kto a preco dava tieto smetiaky na chodnik. Smetiaky zbytocne blokuju prechod po chodniku. Ako mam prejst? Obtierat sa o smetiaky a stlpik, alebo mam prejst na cestu, kde sa nachadza zakruta a sposobit koliznu situaciu ? Aktivista co toto vymyslel to zrejme nedomyslel. Roky boli smetiaky normalne za ciernymi smetiakmi a ludom to vyhovovalo. Raz su tieto smetiaky otocene na chodnik, raz su otocene smerom k ceste, co znovu vytvara kolizne situacie.

13. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadali sme spoločnosť OLO a.s. o presunutie nádob mimo chodníka, tak aby nezavadzali chodcom.

MB
MČ Bratislava-Dúbravka
16. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Zberné nádoby na triedený KO premiestnené do stanovišťa.

https://olo.venzeo.com/public/8a3d17a358d704a2de45b9308ed2ba1b65f39d1ed315666846



Štepánková
OLO a. s.
02. september 2018

Pavol J.

Ďakujem!
09. október 2018

Pavol J.

Podnet bol vyriešený, ale žiaľ jeden starší pán z blízkej bytovky znovu posunul smetiaky naspäť do cesty. Keď som sa ho opýtal prečo to robí, podotýkam normálnym a prirodzene zvedavo slušným tónom, tak na mňa dobre že nevyskočil a doslova prskal že kto som aby som sa ho na to pýtal a že to nie je moja starosť. Nemal som odvahu a ani silu ich odtiahnuť tam kam ich OLO odtlačila. Ten pán to tam nonstop stráži vždy keď idem okolo. Asi sa mu pohodlnejšie takto vysypávajú smeti. Asi mal zlý deň ja neviem. Čiže žiaľ podnet je znovu aktuálny a naozaj neviem či to niekto nebude neustále a neúnavne posúvať naspäť. Neviem ako pridať fotografiu.
09. november 2018

Pavol J.

Smetiaky blokujúce chodník



Dobry den. Rad by som sa dozvedel, kto a preco dava tieto smetiaky na chodnik. Smetiaky zbytocne blokuju prechod po chodniku. Ako mam prejst? Obtierat sa o smetiaky a stlpik, alebo mam prejst na cestu, kde sa nachadza krizovatka a sposobit koliznu situaciu ? Aktivista co toto vymyslel to zrejme nedomyslel. Roky boli smetiaky normalne za ciernymi smetiakmi a ludom to vyhovovalo. Raz su tieto smetiaky otocene na chodnik, raz su otocene smerom k ceste, co znovu vytvara kolizne situacie. Smetiaky patria k objektu Galbaveho 2. Vopred dakujem. Pavol
12. november 2018

Odpoveď samosprávy

Požiadame správcu nehnuteľnosti o zabezpečenie nápravy keďže sa jedná preukázateľne o konanie konkrétneho človeka z bytovky. Odporúčam obyvateľom, aby túto situáciu riešili prostredníctvom svojho správcu alebo domovej schôdze. Mestská časť nemá zákonom zverené kompetencie na zasahovanie do tohto druhu sporov medzi obyvateľmi obytných domov a OLO nemôže predsa denne posielať vozidlo, aby to skontrolovalo a presťahovalo nádoby.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
06. júl 2021

Martin

Smetiaky už majú vlastné stojisku. Vyriešené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania