Neaktuálne vyhradené parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Pavol J. 11. augusta 2018

Dobrý deň, prosím preveriť dopravné značenie pre vyhradené parkovanie na ulici Galbavého 2. Nakoľko na vyhradenom parkovaní pravidelne parkujú autá s inými značkami, ako je uvedené na dodatkovej tabuľke. Zároveň žiadam uviesť, ktoré vyznačené parkovacie miesta nemá momentálne nikto v prenájme a z uvedených miest neodkladne odstrániť značky alebo aspoň dodatkové tabuľky. Z piatich miest sú obsadene tri, na tejto fotografií. Ani jedno vozidlo sa nezhoduje s dodatkovou tabuľkou.

20. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na parkovisku Galbavého 2 ( parkovacie miesta pozdĺž cesty ) je 6 vyhradených parkovacích miest: box 5 pre BL585AU, box 6 pre BL451SG, box 7 BL683DT, box 8 pre BL362HJ, box 9 pre BL028NX a box 12 pre BL740JP.
Tieto údaje sú uverejnené na našej stránke v grafickom informačnom systéme v sekcii Vyhradené parkovacie miesta, kde sú tieto boxy odlíšené červenou farbou a po rozkliknutí sa zobrazí aj ŠPZ vozidla, ktoré je oprávnené box využívať. Len na boxe číslo 6 je ešte neaktuálne číslo, lebo k zmene došlo 8.8.2018. Okrem toho na stránke v sekcii Zoznamy sú uvedené tie isté údaje. Predmetné parkovisko je vyznačené ešte starým spôsobom, kedy zmenu dopravného značenia je povinný urobiť užívateľ boxu, preto pôjdeme aktuálnosť značenia skontrolovať a v prípade chybného značenia požiadame užívateľov boxov o nápravu.

S pozdravom Myglysová 60101165



Myglysová referát dopravy , mestská časť Bratislava-Dúbravka
02. september 2018

Pavol J.

A smie sa tam parkovať s inými vozidlami ? Strieda sa tam značne veľa vozidiel, a ich šoféri idú do inej bytovky. To je možné takto ďalej prenajímať ?
19. máj 2019

Pavol J.

Galbavého-parkovanie-nevyznačené miesta

BL-362HU už nemé platné parkovacie státie, no aj napriek tomu si nedali tu námahu, aby vodorovne značenie odstránili. Toto využíva zelené vozidlo značky íPežot Mrnka. Vodiči ktorí jazdia okolo sú zavadzaní, kedže státie sa javí ako rezervované. Prosím o nápravu a vopred ďakujem. Miest na státie je značne málo, toto kšeftovanie s nimi nemá obdobu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania