Bajkalská - stavba Tehelné pole

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Naďa 12. augusta 2018

9.8.2018 23.30 hod, na stavbe sa veselo pracuje, pípajúce autá, silné nárazy nejakého kovového monštra na stavbe , niečo otrasné. Ďakujem za odpoveď, Borsigová, mám aj zvukový záznam , v prípade potreby poskytnem

13. august 2018

Eo

mozem blbu otazku? policiu ste volali? zistili ci mali povolenie na pracu v takom case?
14. august 2018

Ernest Hlinik

Treba najst poistnu skrinku a vypnut svetlo.
16. august 2018

Jerome

Ako je mozne, ze mestaka cast - stavebne oddelenie - este neragovala?? Dovolenkuju??
20. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podľa vyjadrenia oddelenia územného konania a stavebného poriadku bolo nutné uskutočniť plynulú betonáž stropnej dosky, preto pracovali v noci. Pípanie nákladných áut počas cúvania sa nesmie vypnúť, jedná sa o bezpečnostný predpis.


Kancelária starostu
20. august 2018

Jerome

Aleba,a co tak sa ospravedlnit obyvatelom za prebdenu noc??????????? Hmmmmmmmmmmmm
21. august 2018

Naďa

Dobrý deň , nevyznám sa v stavebných prácach, ale tá plynulá betonáž vypukla okolo osmej večer a trvala do pol jednej v noci.Obyvatelia troch veží a zrejme aj v Novej Dobe si teda mohli vypočuť monotónny plynulý koncert o to hlasnejšie, že bolo také teplo, že bez otvorených okien sa nedalo dýchať. Toľko k tomuto. Dnes ráno 21.8.2018 o pol šiestej ráno opäť príjemné "prekvapko" v podobe rozbíjania nejakého betónového panelu. Podotýkam o pol šiestej ráno! Po desiatich minútach, keď zrejme všetkých pobudili prestali a pokračovali o šiestej .Trvalo to potom pár minút, takže empatia stavbárov je v tomto smere obrovská, aj keď to mohli kľudne robiť od ôsmej napríklad. Bager potom pekne odparkovali a nikam neodišiel, takže to nebolo robené skrz nejaké načasovanie s prístrojom. Takže hluk , ktorý nás trápi je častý a veľmi často sa deje mimo povolených hodín, ale to by som musela byť veľmi častou prispievateľkou.No a nakoniec chcem ešte zhodnotiť poriadok pri vežiach, kde robotníci zo stavby vysedávajú, fajčia, pijú pivo a samozrejme nevedia, že existuje niečo také, ako smetný kôš. Skúste sa niekedy prejsť okolo, jeden bordel, špina ..no hanba . Pekný deň.
21. august 2018

Jerome

Dobre rano, admin, ak je to Vasich silach, poziadajte Urad ! o statny stavebny dohlad a nech starosta mestskej casti POZIADA MsP nech kontroluju nocny klud, o pol siestej hluk?? To fakt KDE SME, kde zijeme? Nikto nechape,co sposobuje nedostatok spanku? Nekvalitny spanok? Caka sa, ze niekomu z toho prepne??

MOJ nazor, ak ma tato stranka zmysel pomahat /aj ked supluje kompetentne urady a uradnikov z nasich dani!/ , tak treba tvrdsie postupovat!
21. august 2018

Jerome

a prosime zverejnit, kto je stavitelom,stavbyveduci ,atd.
21. august 2018

Jerome

Pani Nada, zverejnite stavebne povolenie
21. august 2018

D

Tak v tejto lokalite je to zjavne uplne normalne, ze tu seru na ludi, ktori tu ziju. Ci to je stavba noveho stadiona + bytovky, basternakova stavbicka na odbojarov, prerabka strediska kultury na vajnorskej. To je jedno ignorantstvo za druhym. Asi sa tym niekto zacne zaoberat, az ked niekomu ozaj prepne a pojde to na tie stavby rucne strucne vybavit.
23. august 2018

Naďa

Ja sa desím toho, keď dostavajú 24-poschodovú budovu pri štadióne , ktorá mala byt povodne " hotelom :-) " pre športovcom a akoby zázrakom sa pretransfomovala na byty . A už vôbec si neviem predstaviť , že sa sem nahrnie 20 000 ľudí pri nejakej akcii na štadióne....nepredstaviteľné...nikde vo svete nepostavili štadión takmer v centre mesta, len tu, lebo...no škoda reči....
22. marec 2022

Martin Uváček

Ak ide o stavbu futbalového štadióna, tak bola ukončená niekedy v roku 2020. Čiže podnet už nie je aktuálny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania