Obrubníky Špitálska

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 01. septembra 2013 Odoslané z mobilnej aplikácie

Pred rokom boli opravovane obrubniky na Spitalskej a toto je vysledok odvedenej prace.Jeden obrubnik tam uz nie je vobec a druhy je odvaleny a pohodeny pri krajnici.Ktora firma toto realizovala?

03. september 2013

nepso

ďalšia vec je bezpečne prejsť s detským kočíkom cez tento prechod na druhú stranu...cez rozbitý asfalt popri električkových koľajách je to bez zaseknutia sa v dierach popri koľajách takmer nemožné...
03. september 2013

Miro

Toto som chcel dat ako dalsi podnet tie kolaje na Spitalskej su hrozne, same diery.Ale neviem ci to tu ma vyznam davat.Magistrat ignoruje uz dost dlho tuto stranku a skoro vsetky podnety su neriesene.
03. september 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, Miro, Magistrát podnety neignoruje, pán Papajčík na ne v rámci možností odpovedá a viaceré podnety boli vyriešené. Dávať podnety určite má význam, ďakujeme.
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
04. september 2013

Miro

Prosim Vas pane neklamte velka vacsina,povedal by som 90% podnetov je niekolko mesiacov bez odpovede absolutna ignorancia.Aj ked pride niaka odpoved vacsinou su to vyhovorky alebo nemame na to peniaze.Takže nehovorte ze Magistrat podnety neignoruje Magistrat ich ignoruje dlhodobo.Ked sem dam podnet na prehustenu reklamu v meste Pan Papajcik stlaci ctrl c a ctrl v a vybavene..dam sem podnet ze na Sancovej je niekolko vyschnutych stromov a ze viacero chyba pomaly 3 mesiace bez odpovede.Ma vyznam davaz sem dalsi ze na Jarošovej vyschli dalsie styri platany a nikto nič?Pan Oravec sem dava pravidelne podnety ignorancia bez odpovede dokonca ich sem dava viac krat a stale nič.Daval som podnet na vrak na Legionarskej pri Steine odpoved pana Papajcika bola nie je to vrak zase vyhovorky doslovne trapne,to auto tam stoji doteraz s vyfucanymi pneumatikamy ,rozbite a posprejovane.Odporucam Vam sa ist pozriet na zastavku elektricky Trnavske myto ani na upratanie nie su peniaze?Ste si isty ze to ma vyznam?
04. september 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, Miro,
napriek všetkému, čo píšete, som presvedčený, že to má význam: má zmysel, aby bolo verejné známe, že Magistrát rieši podnety tak, ako ich rieši, má zmysel aj rozhorčenie a nespokojnosť občanov, má zmysel motivovať Magistrát k hľadaniu riešení. Všetko toto vytvára spoločenskú objednávku a tlak na zmenu. Keď si Vy aj my povieme, že to nemá význam, podporíme tým nečinnosť a apatiu. A apatia ešte nepriniesla riešenie ani jediného podnetu.
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
17. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy. Komunikácie na Špitálskej ulici sú v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy a magistrát ako správca sa stará aj o ich technický stav. Váš podnet sme preto zaslali kompetentným pracovníkom hlavného mesta s požiadavkou o nápravu.

S pozdravom,


Tomáš HALÁN
hovorca


Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6245
Fax.: +421 2 5292 0003
Mobil: +421 902 051 743
e-mail: [email protected]

www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk
25. január 2018

Martin U

opravené. podnet vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania