Chýbajúce značenie pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený

Rekonstrukcia plynovodu pred MZV zrusila prechod pre chodcov. Chodniky su blokovane po oboch stranach cesty a chodci musia na cestu vstupit niekolkokrat. Cesta je pocas tyzdna frekventovana. Usek by mal byt pre motorovu dopravu uplne uzatvoreny alebo by mali byt vytvorene docasne prechody pre chodcov.

22. august 2018

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný SPP na návrh zmeny zodpovednosti samosprávou.

Juraj Hurný
[email protected]
28. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dňa 22. augusta 2018 sme prijali Vašu sťažnosť na obmedzenú premávku pre chodcov z dôvodu rekonštrukčných prác na Hlbokej ceste v Bratislave.
Spoločnosti SPP - distribúcia, a. s., záleží na spokojnosti zákazníkov, preto sa dôsledne zaoberáme každým podnetom a sťažnosťou zo strany odberateľov zemného plynu. V tejto súvislosti si Vás dovoľujeme informovať, že sme okamžite po doručení Vašej sťažnosti preverili postup rekonštrukčných prác.
Na predmetnej ulici vykonávame rekonštrukciu plynovodov z dôvodu únikov plynu zo starého nízkotlakového potrubia . Pôvodným zámerom nebolo zabranie chodníka na obidvoch stranách ulice, ale iba z jednej strany. Nanešťastie počas rekonštrukcii bolo zistené, že je nutné rekonštruovať aj prípojku k bytovému domu na Hlbokej ceste č.3 z dôvodu úniku plynu. Preto bolo nutné zasiahnuť aj do spomínaného chodníka.

Uvedenú nepríjemnú a komplikovanú situáciu pre všetky zúčastnené strany sa snažíme urýchlene riešiť. Od pondelka 27.8.2018, tj. od dnešného dňa, by mali nastúpiť pracovníci dodávateľskej spoločnosti na zemné práce a postupne dávať do pôvodného stavu všetky výkopy na ceste a chodníku. Prioritou budú pre nás tie, ktoré najviac komplikujú „život motoristom a peším“ .

Ďakujeme za pochopenie a prosím o trpezlivosť
SPP - distribúcia, a.s.
07. marec 2021

Zuzana

Toto je už vyriešené, cely povrch vozovky bol vymenený. Označte prosím ako vyriesene.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania