Údržba zelene - ihrisko Osadná

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Elena 14. augusta 2018

Tri roky je otvorené zrekonštruované ihrisko na Osadnej/Rešetkovej. Pred tromi rokmi tam spravili pekne upravené záhony s kvetmi a kríkmi a odvtedy sa o túto zeleň nikto nestará. Kríky sú úplne zničené lebo po nich behajú deti (asi nikto nečakal, že po ihrisku budú behať deti...), všade je pohádzaná hnusná špinavá mulčovacia kôra, zo zeme trčia kusiská záhradnej textílie. Najlepšie zo všetkého sú tie metre a metre zavlažovacích hadíc ktoré trčia po celom parku, nikdy nefungovali a X-krát už na to niekto upozorňoval. Kedy sa konečne niekto začne o toto ihrisko zaujímať?

14. august 2018

Anonymný užívateľ

Zbytočne vyhodené peniaze ?
15. august 2018

Anonymný užívateľ

Typické pre celú BA, Nové Mesto nevynímajúc - "urobiť a nestarať sa". Aj nedávno dokončený park Jama začína chátrať. Na tejto stránke je o ňom uvedených niekoľko podnetov. Zbytočne vyhodené peniaze.
24. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. V priebehu budúceho týždňa prebehne údržba zelene v parku.

Kancelária starostu
24. august 2018

Anonymný užívateľ

Prečo údržbu robíte až po 3 rokoch na základe podnetu ? Veď o priestor sa treba pravidelne a dostatočne starať. Zvlášť vtedy, keď bol za určite značné peniaze zrekonštruovaný.
24. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Detské ihrisko prešlo revitalizáciou zelene a úpravou okolia.

Kancelária starostu
24. január 2019

Anonymný užívateľ

Zdá sa, že ihrisko nafotené v podnete z 13.8.2018 je na inom mieste, ako nafotené v odpovedi samosprávy z 24.1.2019. Proste - že sa jedná o 2 rôzne ihriská. Mýlim sa ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania