Režim parkovania na Adámiho ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
U NAS TAKA OBYCAJ 15. augusta 2018

Chcel by som sa spytat, ci po komplexnej oprave povrchu vozovky na Adamiho ulici bude nadalej pokracovat parkovanie na chodníkoch pod podjazdom, ci budu opat smetiaky na ceste a podobne negativa tejto politiky parkovania v Karlovej Vsi?

07. september 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

videl som oznacene parkovacie miesta, rezidencne - platene, potom volne parkovacie boxy, a parkovanie na chodníkoch pokracuje - poskodzovanie obrubníkov a 1,5 m vzdialenost je ignorovana.. poprosim oznacit ze to nie je chodnik ale parkovisko!
23. október 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

Po dlho ocakavanom investicnom projekte - vymene povrchu asfaltu na Adamiho ulici, sa nanovo oznacili parkovacie miesta, a opat zatreli oznacenia. Neoznacene miesta tym padom nie su na parkovanie ale parkuje sa veselo dalej. Taktiez kontajnerove stojisko sa opet presunulo na vozovku... Toto je umysel a v zmysle novej situacie po rekonstrukcii vozovky, ekologického vnimania vedenia (prac. oddeleni K) /zachrancov Kralovej hory?
26. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Po rekonštrukcii povrchu vozovky boli vyznačené pôvodné parkovacie miesta, verejné aj vyhradené (nie rezidentské, ako sa uvádza v podnete, rezidentská zóna nie je na Adámiho ulici ešte zavedená). V prípade vyznačenia parkovacích miest s čiastočným státím na chodníku bolo dodržaná minimálna voľná šírka chodníka 1,5 m od jeho okraja. Na miestach, kde nebolo podľa normy možné vyznačiť parkovacie miesta stoja vodiči na vlastnú zodpovednosť.

Pavel Vrabec
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
26. október 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

kedze tam parkuju kazdy den... mestska policia neriesi tuto situaciu aj ked sa nahlasuje podnet.. ako to bude vyvodene voci policii a voci parkujucim autam.. ? ja nie som za pokutovanie ja som za vyriesenie situacie s parkovanim volne plochy vyuzit ale nie chodniky.. kedysi tam bolo obojsmerna premavka.. navratit ju by bolo asi v tejto dobe neriesenia iných situacii asi zcestne...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania