Staré auto bez EČV

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý

Nepojazdne auto bez PZ a STK.

23. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

ma auto neplatnu STK/EK? prosime o fotodokumentaciu.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
29. august 2018

jass

Nehnevajte sa, ale takáto požiadavková úkolovacia reakcia je riadne neadekvátna. Občania nemusia byť na mieste stále 7 dní v týždni, môžu ním prechádzať občasne, hoci aj raz za rok. Okrem toho zamestnanci samosprávy majú celoročne platenú pracovnú dobu, majú pridelené k ohradeným parkoviskám nakúpené služobné vozidlá (všetko verejné zdroje) - to sa na nich vozia len z domu do práce a na nákupy?
K výkonu práce patrí aj spolupráca s ďalšími verejno-platenými zložkami, načo je napr mestská polícia? Takisto je tu televízia Ružinov s nakúpenými služobnými vozidlami, miestni poslanci s pokrytím každého jedného konkrétneho obvodu ktorí v ňom majú bývať (každé miesto dostupné v ich časti peši +- do 5-10 minút), atď atď.

Okrem toho, Vami dopytovanú STK (stanicu technickej kontroly) a EK (emisnú kontrolu), presnejšie skôr ich kontrolné slovenské nálepky nemá, to vidím z fotky aj ja, ktorý som podnet neposielal.
07. september 2018

Moje Meno

VIN: SAJJFALG4BP798666, predtym daky cas stalo na pumpe v dubravke... Auto nema STK/EK, kedze je dovezene z rakuska a u nas nikdy nebolo v evidencii.
15. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na uvedené vozidlo bude prostredníctvom Mestskej polície umiestnená výzva na odstránenie vozidla majiteľom v lehote do 60 dní. V prípade, že po uplynutí lehoty bude vozidlo na mieste, bude vozidlo postúpené zazmluvnenej spoločnosti na odstránenie na určené parkovisko.


s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
07. august 2019

Miro Kulich

Auto po mesiaci majitel odviezol.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania