Burina na Adámiho 3

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

V riešení
meno
Katarína Recka 22. augusta 2018

Je to skoro dvojmetrová burina na chodníku, vyrastá zo schodiska, uprostred chodníka. Fotene včera, 21.8.2018.

23. august 2018

Igor

Ale no, dvojmetrova burina... netreba prehanat! Mozno keby tam neparkovali tie auta tak to aj pokosia, takze treba na to kukat aj z druhej strany.Nikto si predsa nezobere na zodpovednost pripadne poskodenie auta.
23. august 2018

Katarína Recka

Je to burina, ktorá sa dá vytrhať ručne, alebo s motykou, a to že tam parkujú autá sa dá riešiť upozornením. Je to tu už niekoľko mesiacov, rokov. A toto je miesto na takéto podnety tak prečo ten komentár.
27. august 2018

Pat

Burina v meste je stale problem. Myslim ze by stacilo ak by nabehli s krovinorezmi a so zakytovymi plachtami, ktore su dostatocne silne aby ochranili auto. Videl som to uz velakrat.
27. august 2018

Igor

Jasne, ze sa to da aj s plachtami, ale v tomto pripade neni ani tu plachtu kam dat... polozit ju na kapotu toho auta? Burina bude problem vzdy zial bohu. pokial je tam ta burina uz niekolko rokov ako bolo spemenute tak to iniciator tohto prispevku alebo dotycny vazne nieje schopny ju odstranit sam? ked mu tak velmi prekaza? Zase tolko prace stym nieje ale jasne odfotit a stazovat sa je v dnesnej dobe to najlepsie mozne riesenie...
27. august 2018

Pat

Ak by to bola jedina, takto vystupujuca, burina v KV tak to clovek zvladne aj samoiniciativou. Ale ked to clovek vidi vsade na okolo, myslim ze to odradi jedinca. Tak ako veskera zelen a udrzbove prace, by mala mestska cast riesit aj toto. A z toho dovodu tu je Odkaz pre starostu a jeho spolupraca s KV.
27. august 2018

Igor

A preto vam Samosprava dava take duchaplne odpovede :D Si vazne myslite, ze sa niekto bude zaoberat takymto problemom? Verim, ze to odradi pokial je takto zarastene viac pristoru ale tu sa jedna o burinu na foto a nie celu ulici ci dokoca MČ.
22. január 2019

Anonymný užívateľ

Burina stale na mieste... v tomto meste sa jednoduche veci nedaju a zlozitejsie obchadzaju...
01. jún 2021

Petra H

Znečistené a zarastené komunikácie od vysokej buriny, zelene a stromov.
03. jún 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
02. júl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Karlova Ves
19. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš záujem a všímavosť. Nahlásili sme podnet na odstránenie buriny na VPS KV. Prosíme o trpezlivosť, zaradia si to do harmonogramu svojich prác.

Terasa by si vyžadovala celkovú rekonštrukciu, burina už len dopĺňa celkový zlý dojem. Ak by ste mali nejaké nápady; aké funkcie by podľa Vás terasa mala spĺňať, čo by ste si vedeli na nej predstaviť (mobilná zeleň, pergola, herné prvky, lavičky...) radi uvítame Vaše nápady.

S pozdravom

Referát životného prostredia
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Mestská časť Bratislava-Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania