Križovatka Vodárenská a Hviezdna - zrkadlo

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
Ján Haluška 23. augusta 2018

Križovatka Vodárenská a Hviezdna potrebuje zrkadlo. Autá z Hviezdnej ulici jazdiace z kopca po hlavnej, majú väčšinou vyššiu rýchlosť a doslova prekvapia šoférov na Vodárenskej ulici, ktorí pokračujú rovno. Aj pri dodržiavaní predpisov je to stresová situácia pre obe strany. Na fotkách vidno aj značku kde je hlavná ulica.

23. august 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
31. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dopravné zrkadla sa osadzujú v neprehľadných križovatkách, kde sú potrebné pre zvýšenie bezpečnosti cestnej premávky. Križovatka ulíc Vodárenská a Hviezdna majú dobre rozhľadové pomery, preto neuvažujeme s umiestnením dopravného zrkadla. Vodič jazdiaci po Vodárenskej ulici smerujúci rovno dáva prednosť vozidlám z Hviezdnej ulici, preto je povinný v križovatke spomaliť a v prípade potreby dať prednosť vozidlu prichádzajúcemu po hlavnej ceste.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania