Neporiadok a nepokosená tráva

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený

V úseku Tomášikova od jazera Kuchajda až po križovatku Trnavská Rožňavská je nepokosená tráva a v nej kopec narozhadzovaného komunálneho odpadu. Tento stav je viac menej trvalý! Upratovanie a kosenie v tomto úseku je veľmi zriedkavé !

24. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Kancelária starostu
14. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia životného prostredia a územného plánovania na vlastníka pozemku bola adresovaná výzva na zabezpečenie pokosenia trávy, vyčistenie a zabezpečenie priebežného udržiavania poriadku a čistoty.

Kancelária starostu
09. december 2019

Anton Niko

Bolo by fajn keby okrem komentárov na apke ak niekto zodpovedný niečo reálnej urobí. !!! Stav na zastávke a za ňou katastrofa !
13. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Uvedené pozemky sú v správe mestskej časti Bratislava - Nové Mesto.

V prípade ak chcete zmeniť tému podnetu, prosíme Vás o registráciu nového podnetu, aby sa predišlo zmätočnosti a podnet, ktorý je "v riešení" sa mohol uzavrieť ako "vyriešený".

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
26. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podnet sme preverili. Podľa vyjadrenia oddelenia životného prostredia a územného plánovania požiadali sme o vyčistenie a pokosenie pozemku. Na vlastníkov ďalších dotknutých pozemkov bola zaslaná výzva na zabezpečenie vyčistenia a pokosenia.

Kancelária starostu
08. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Pozemok vo vlastníctve súkromnej spoločnosti bol vyčistený. Pozemky sú ohradené bez možnosti vstupu na pozemok cudzím ľuďom, pozemky ktoré priliehajú našej parcele boli pokosené. Neporiadok, ktorý tam robia okoloidúci odstraňujeme v pravidelných intervaloch a aj po ĽBD, kt. vstupujú na pozemok. Odstraňujeme aj popadané lístie a konáre.

Kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania