Vyschnuté stromy a suché konáre park Tomášikova/Ružinovská

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Jozef 26. augusta 2018

Vyschnute stromy a haluze v Parku na krizovatke Ruzinovska/Tomasikova oproti Panaeuropskej VS.

10. september 2018

Jozef

Hanba ze za niekolko tyzdnov nie je nikto schopny dat do poriadku elementarnu starostlivost o zelen. Bravo pan starosta, bravo!
12. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Jozef,

odkedy je podnet podany, trva 1-2 dni kym je administratorom tejto stranky posunuty prislusnej mestskej casti. Podľa množstva podnetov ktoré obyvatelia podajú potom trvá aj odpoveď zadávateľovi. V danom čase prebieha interná komunikácia s vecným odborom pre zistenie realizácie. Ako pozitívum však môžem uviesť, že komunikácia a kooperácia Ružinovského podniku VPS sa podstatne zlepšila po starostovom odvolaní bývalého vedenia, takže realizačný čas od zadania podnetu sa v prospech obyvateľov podstatne skrátil.

Pracovníci Odboru životného prostredia vykonajú obhliadku lokality na základe ktorej bude po posúdení prevádzkovej bezpečnosti a zdravotného stavu drevín naplánované ošetrenie drevín rezom. Úplne suché dreviny budú po posúdení pracovníkom zadané dodávateľovi na odstránenie z dôvodu bezprostredného ohrozenia zdravia a majetku.


s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
25. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

kontrolujeme staršie podnety a po preverení sme zistili, že dreviny z podnetu boli ešte minulý rok ošetrené bezpečnostným rezom.
Ospravedlňujeme sa že sme vás o vyriešení podnetu neinformovali skôr.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania