Chýbajúci poklop

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jany Horvát 06. septembra 2013

Pred Mierovou 16 chýba poklop aspoň 10 mesiacov, neda sa poriadne prejsť ku novinovému stánku a čakáme ,kedy tam niekdo spadne.Je síce označený ,ale trvá to príliš dlho.
obyvatelia domu

09. september 2013

Anonym

co su to za ludi v tom kanali???!
19. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť požiadala Bratislavskú vodárenskú spoločnosť o informáciu, či sa jedná o poklop na hlavnej kanalizácii alebo o poklop na prípojke kanalizácie k bytovému domu. Na základe tejto informácie vyzveme zodpovedného vlastníka na zjednanie nápravy. Mestská časť spravuje iba dažďové vpusty (mriežkované poklopy) na komunikáciách III. a IV. triedy.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
08. október 2013

Odpoveď samosprávy

Bratislavská vodárenská spoločnosť nám poskytla nasledovné vyjadrenie: po preverí predmetnej žiadosti našimi pracovníkmi, Vám dávame na vedomie, že chýbajúci poklop na Mierovej ulici č.16 nie je v správe ani majetku BVS a.s. Keďže sa jedná o poklop na trase prípojky bytového domu musí osadenie zabezpečiť vlastník prípojky resp. správca. Mestská časť vyzvala Stavebné bytové družstvo - správcu bytového domu Mierová 16, aby zjednal nápravu.

S pozdravom

Mgr. Tatiana Baáriová
Kancelária starostu
Mestskej časti Bratislava - Ružinov
16. október 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podľa vyjadrenia správcovskej spoločnosti predmetný poklop (šachta) nie je majetkom žiadneho z bytových domov na Mierovej ul.
Tak isto nie je ani súčasťou prípojky vody, kanalizácie ani teplovodných potrubí k bytovému domu Mierová 16 - tieto vedú na iných miestach.
Chýbajúci poklop sa nachádza na pozemku parc.č. 6721/1 k. ú. Ružinov, LV 1201 vo vlastníctve a priamej správe Magistrátu hl. mesta SR Bratislavy. Z uvedeného dôvodu sme im podnet postúpili na priame vybavenie

Tatiana Baáriová, kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania