Informačné tabule

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Uzavretý
meno
Jozef 30. augusta 2018

Informačná tabula o príchodoch liniek MHD umiestnená v podchode na Trnavskom mýte je vhodná pre cestujúcich prechádzajúcich samotným podchodom. Ale čo v prípade, že chce cestujúci stojaci na nástupišti električiek danú informáciu? Vhodné je pravdepodobne zbehnúť si pre informáciu do podchodu.

31. august 2018

Jozef

01. september 2018

jajbolina

Súhlas, elektronické tabule spojov DPB by mali byť aj priamo na nástupištiach električiek. Treba si uvedomiť že tieto nástupištia sú aj dôležitým prestupným uzlom pre cestujúcich, tie tabule sú tu potrebné.
05. február 2019

p@lo

Zo zastávky cestujem takmer každe ráno. Nakoľko na ňu prechádzam peši z prechodu cez Križnu ulicu o existencii elektronickej tabule som ani netušil. Pri zakúpení cestovných lístkov cez SMS, alebo aplikáciu IDS BK doporučujú orientovať sa podľa týchto tabúľ. Jednoznačne by mala byť buď presunutá hore, ale doplnená nová.
25. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vzhľadom na prítomnosť cestovných poriadkov na každej zastávke, častý interval a existenciu tzv. Virtuálnych tabúľ (http://tu.dpb.sk) považujeme za neekonomické umiestňovať displeje na všetky zastávky. V tomto prípade sú tabule v podchode využívané násobne väčším počtom ľudí. Ďakujeme za pochopenie.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania