Bezdomovci a narkomani na Kuchajde

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Emilia Kvasnicova 30. augusta 2018

Prosim o riesenie zhorsenej situacie s bezdomovcami na Kuchajde.
Bezdomovci a narkomani si z casti Kuchajdy robia spalnu, toaletu, pracovnu a susiaren len 50m od detskeho ihriska! Ostavaju po nich odpadky a neskutocny neporiadok po celej casti Kuchajdy. Zdrzuju sa vacsinou v priestore pozdlz ulice Vajnorska, kde sa nachadzaju aj lezadla a sprcha. Situacia sa zhorsuje z roka na rok!
Absolutne nechapem povoleniu na otvorenie bufetu pri cviciacich strojoch, kde sa tiez pohybuju deti a je tiez nedaleko detskeho ihriska. Odkedy tam je, zdrzuju sa tam opilci.
Prosim mesto o riesenie.

04. september 2018

Andrej

ved tam je straznik, ci ten len vpusta auta dovnutra?
04. september 2018

Andrej

horsi nez ti bezdomovci su bezci, ktori sa tvaria ,ze chodnik je hlavne pre nich. ked sa chcem v klude prejst stale sa musim vyhybat spotenym, zadychcanym ludom, ktori sa aj v paroch rutia oproti vam...
04. september 2018

Emilia Kvasnicova

Upoteni bezci su podla mna pre deti lepsi priklad,ako polihujuci opilec,co nevie flasu hodit do kosa. Osobne som uz volala policajtov ,ked si narkomani slahali davku do zily v case obeda,ked sa pobliz hrali deti. A bezcovi sa uhybat nemusite,on vas obehne. Staci len nemenit smer.
04. september 2018

Andrej

Emilia, ano samozrejme mate pravdu ja som to trosku nadnesene podal...to som teda necakal, ze si tam chodia pichat. Som rad, ze ste zasiahli, iny clovek by sa ani nenamahal volat policiu...Myslim teda ,ako som uz spominal, tak by tam mal byt straznik, ktoreho som videl vpustat dnu auta.
14. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnetom sa už zaoberá správca areálu Kuchajda.

Kancelária starostu
20. jún 2022

Emilia Kvasnicova

Prosim o vymazanie podnetu. Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania