Nefunkčné verejné WC Komárnická ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Dagmar 02. septembra 2018

V malom zelenom parčíku na ulici Komárnická, Ružinov sa nachádza nefunkčné verejné WC, ktoré tam zostalo ešte z doby socializmu. Je to schátrané, špinavé, nefunkčné. Prosím, viete mi napísať, prečo mesto s touto stavbou nič nerobí už skoro 30 rokov??? Prečo sa musia obyvatelia Ružinova pozerať na tento nefunkčný a schátraný objekt??

18. september 2018

Dagmar

Rada by som sa spýtala MČ Ružinova, či uvedenú objekt "nefunkčné verejné WC" ponechá bez povšimnutia tak, ako je to s objektom zvaným "Hirošima" ?? Alebo stále dáva priestor len developerom, ktorí zahusťujú Ružinov?? Odvádzame MČ Ružinovu naše dane, tak prosím o stanovisko k nefunkčnému objektu.
18. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

WC je v sprave RP VPS. Je dlhodobo zavrete, ale verime ze teraz po zmene vedenia a zlepseni komunikacie s RP VPS budeme moct najst konstruktivne riesenie ako WC znovu sprevadzkovat.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
19. september 2018

Dagmar

Prosím rozpísať skratku RP VPS. Uvedené budeme sledovať po zmene vedenia.
Ďakujem
03. október 2018

Odpoveď samosprávy

Ruzinovsky Podnik Verejno-Prospesnych Sluzieb a.s.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
25. marec 2020

Dagmar

Komárnická-stavby a budovy-opustená budova

Už od čias komunizmu stále chátra a nič sa nerobí so stavbou verejných WC, ktorá sa nachádza na Komárnickej ul./Herlianskej ul., v malom parčíku. Uvedený podnet som dávala ešte pred nástupom nového vedenia MÚ Ružinov. Odpoveďou bolo, že sa bude riešiť po nástupe nového starostu. Stavba špatí okolie už 30 rokov, zhromažďujú sa tam odpadky a celkovo je neestetická. Prosím, neuvažuje MÚ Ružinov o jej definitívnom odstránení, alebo to bude druhá "Hirošima"??? Ďakujem za riešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania