Český Mercedes z Medzilaboreckej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Lukáš Bartošovič 03. septembra 2018

Miesto na parkovacej ploche na okraji bloku Medzilaborecká 23-29 už nejakú dobu okupuje starší tmavý Mercedes s českými "státními poznávacími značkami" 5P2 6498 (Plzenský kraj). Vozidlo je momentálne nepojazdné z dôvodu sfúknutej pneumatiky. Z Mercedesu zatiaľ nič nevyteká. Verejne dostupné databázy umožňujú zistiť akurát to, že vozidlo má platné PZP (ČSOB Pojišťovna). Priamo na zadnej tabuľke s evidenčným číslom však zistíme, že nemá platné EK/TK - v ČR sa od roku 2015 lepí jediná nálepka (TK), ktorá zahŕňa aj EK. Predmetnému vozidlu vypršali kontroly v máji 2017.

20. október 2018

Lukáš Bartošovič

Problemovy Mercedes z uvedeneho parkovacieho miesta zmizol, resp. bol vykopnuty, kedze na "jeho" fleku je uz teraz vyhradene parkovanie. Premiestnil sa len o ulicu dalej na Drienovu. Presnejsie ku Doprastavu, suradnice aktualnej polohy vozidla su preto 48°09'39.4"N 17°09'30.6"E - otazka pre administratora, co dalej s podnetom? Podotykam, ze vozidlo ma nadalej neplatne EK/TK.
07. november 2018

Lukáš Bartošovič

Mercedes sa opat premiestnil, tentoraz sedi pobliz adresy Trebisovska 15-17. Priblizne suradnice 48.160293, 17.160770. Vozidlo stale nema slovensku EK/TK a ani platnu cesku STK (ktora mu vyprsala v maji 2017).
20. január 2019

Lukáš Bartošovič

rozhybme to trochu - vozidlo nema platne slovenske ani ceske kontroly EK a TK, tym porusuje zakon o podmienkach prevadzky vozidiel v premavke na pozemnych komunikaciach
nachadza sa na pozemku, ktory spravuje Magistrat hl. mesta https://tinyurl.com/ybykoerw (katastralna mapa)
takze by sa k tomu mohli vyjadrit aspon oni, ked uz MC mlci - preto poprosim administratora pre MC Ruzinov o opatovne preposlanie podnetu s doplnenymi novymi zisteniami, tentoraz smerom k Magistratu, vdaka
25. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
30. marec 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, tak ako, vybavili a posudili ste tohto "veterana"?
trpezlivo caka na rozhrani Trebisovskej 15 a 17
01. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že sme tento podnet ešte nevyriešili, ubezpečujeme vás však, že na ňom pracujeme a o riešení vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a za to, že nám pomáhate spraviť naše mesto krajším.


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
08. júl 2019

Lukáš Bartošovič

Vozidlo zostava na mieste, trpezlivo cakame dalej... raz snad zmizne.
06. september 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, nas vrak oslavuje rok (a par dni k tomu)
mozno cakame, kym zmizne len tak sam od seba (ale to budeme cakat velmi dlho)
som zvedavy, ako a ci sa tohto ceskeho navstevnika dotkne parkovacia politika (ktora v teoretickej rovine vyzera slubne - ohladom vrakov)
24. november 2019

Lukáš Bartošovič

zdravim, povrch vozovky na Trebisovskej 15-21 bol prednedavnom komplexne rekonstruovany a v ramci toho musela vacsina motoristov parkovat niekde inde
nas vrak sa odpratal tiez - a uz sa nevratil, hura!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania