Oprava prechodov pre chodcov + chodnik

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 09. septembra 2013

Dobry den,
mohli by ste konecne obnovit vodorovne znacenie na zaciatku ulice Mlynske Luhy z Gagarinovej. Mamicky s kocikmi maju problem tam prejst kedze auta ignoruju znacenie. Taktiez opravit chodnik medzi prechodami pre chodcov.

09. september 2013

MiŠa

Tadeto som uz išla kedže som nechcela skonciť pod autom a jeden vodic mi vynadal čo tade idem, pritom ked prejdem od Prievozu od policajnej budovy cez prechod na druhu stranu a chcem ist na zastavku trolejbusovu smer mesto, tak musim ist prave tadeto ak chcem dodržať pravidla cestnej premavky ako chodec tak idem dokola kedze zabradlie braní chodcom prechadzať do premavky. Tato casť pre chodcov by si zasluzila vacsiu pozornost, vzhladom na velmi zle riesenie z pohladu bezpecnosti chodcov a bezohladnosti vodicov.
09. september 2013

Peter

Dalej len dodam, ak to vobec niekto kompetentny cita, ze ten prechod posunte viac do ulice mlynske luhy, pretoze v ranej spicke bude 99% zo 100 stat auto, ktore chce vyjst na gagarinovu ulicu. Dalej pripomienka, nech si kompetenty utvar zobere dieta v kociku a skusi presjt cez hlavnu 4 prud ulicu gagarinova k policii. tam sa s kocikom neda chodit, zelena je kratka na manever a je tam ostrovcek podporeny vymolom z aut.
23. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Oznamujeme Vám, že mestská časť bude obnovovať vodorovné dopravné značenie v celom Ružinove. Bol vypracovaný pasport priechodov, následne sa pristúpi na realizáciu obnovenia prechodov.

Tatiana Baáriová, kamcelária starostu
15. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

aktualizujeme vybavenie podnetu, uvedené vodorovné dopravné značenie sme obnovili.

Lucia Weinbergerová, kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania