Aktualizovať podnet
Dlhodobo zavretý obchod s chovateľskými potrebami

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Dlhodobo zavretý obchod s chovateľskými potrebami

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Michal 10. septembra 2018

Dobrý deň, chcel by som nahlásiť problém s dlhodobo zavretým obchodom s chovateľskými potrebami. V obchod je vidieť cez výklad už rôzne chrobáky, hmyz, larvy.

13. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, miestnym šetrením sme zistili, že nebytový priestor v ktorom bola umiestnená prevádzka predajne Pet Store je vo vlastníctve spoločnosti Bricom, ktorá je z dôvodu úpadku pod správou správcom konkurznej podstaty. Vo veci sme zistili, že správca domu, v ktorom je daný nebytový priestor už v roku 2017 požiadal vtedajšiu správkyňu konkurznej podstaty spoločnosti Bricom o vyriešenie problému s uloženým krmivom, ktorá vyčistenie priestoru prisľúbila. Napriek prísľubu tak neurobila. Následne správca zistil, že správu konkurznej spoločnosti prevzala iná spoločnosť, ktorej po vzájomnom dohovore s mestskou časťou Brtislava-Petržalka zaslal výzvu k urýchlenému vyčisteniu priestoru bývalej predajne Pet Store a to najneskôr do konca mesiaca september 2018. V prípade, že v danom termíne nebude vyčistenie priestoru vykonané, mestská časť na základe dohovoru so správcom bytového domu požiada o vykonanie opatrení príslušné štátne orgány a to Regionálny úrad verejného zdravotníctva a Regionálnu veterinárnu a potravinársku správu vo vzťahu k súčasnému správcovi konkurznej podstaty spoločnosti Bricon. Mestská časť chce týmto zároveň oceniť ústretovosť a spoluprácu správcu bytového domu pána R. pri riešení danej veci.“


Mestská časť Bratislava-Petržalka
28. január 2019

Michal

Dobrý deň, stále bez zmeny. Prevádzka zavretá s chrobákmi vo výklade.
11. jún 2020

Ajeťák

Stále je v prevádzke tovar, chrobáky, hmyz...
06. apríl 2022

petrzalka

myslím že obchod má už nového majiteľa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania