Transport

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Záhorská Bystrica

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 15. septembra 2018

Naozaj je normálne, že majitelia záhrad na Strmých vŕškoch v Záhorskej Bystrici, ktorí nemajú v mestskej časti trvalý pobyt, nemôžu vyviezť bioodpad, ktorý vznikol na území tejto mestskej časti, do zberného dvora v Záhorskej Bystrici, ale musia ho naložiť do auta a previezť na druhý koniec mesta na Ivánsku cestu, čím získajú niekedy aj hodinu času na premýšľanie, kde končia ich dane za pozemok a záhradnú chatku? A keď niektorému nenapadne rozumná odpoveď, nabudúce zelený odpad podpáli, alebo ho vysype v lese nad osadou.

02. október 2018

Anonymný užívateľ

Nedivim sa, ze to je neriesene. Kolega zahradkar pred par rokmi na tu temu oslovil pana starostu. Ten sice suhlasil, ze by bolo rozumne, aby bioodpad zo zahrad v ich mestskej casti mohol skoncit v ich zbernom dvore, ale vraj sa k tomu musi vyjadrit financna komisia. Viac sa ani na opakovane mailove vyzvy neozval a tak palime benzin, zamorujeme vzduch a jazdime na Ivansku cestu. Chore a slovenske riesenie.
06. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť vytvorila aj možnosť pre záhradkárov, ktorí nemajú trvalý pobyt v MČ ZB odvážať Bioodpad na zberný dvor po vybavení zelenej karty výhod. Zelenú kartu je možné získať na Miestnom úrade č.dv. 10 za poplatok 20 Eur na celý rok.
Ďakujeme za Váš podnet.

Referát životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.