Staznost ohladom odstranenia poruchy verejneho osvetlenia

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Slujka 16. septembra 2013

Dobry den.
Nakolko som sa po viac ako 2 mesiacoch a 7 (slovom siedmych) telefonatoch
kde som slusne ziadal az prosil o odstarnenie poruchy verejneho osvetlenia napravy nedockal,chcem podat touto cestou staznost na sluzby spolocnosti Siemens,ktoru takisto preposielam na magistralny Referat verejneho osvetlenia a dopr. znacenia.
Ked som volal na vasu poruchovu sluzbu niekedy koncom 06/13, a operatorke vysvetlil o aku lokalitu,kde je porucha verejneho osvetlenia sa jedna,bolo mi povedane ze to nahlasia technikovi a on ma 2 tyzdne na odstranenie poruchy. Kedze po uvedenej lehote ver.osvetlenie nadalej nefungovalo,volal som opat a stym istym vysledkom.Po 4 telefonate ma operatorka spojila so samotnym technikom, ktoreho som az prosil o napravu a prislubil,ze osvetlenie bude opravene. Nakolko sa jedna o cestu v zahradkarskej oblasti Vajnory-bagger a cesta nema svoj nazov, vysvetlil som mu podrobne kde sa osvetlenie nachadza,aj popisne cislo chaty-3660/3,pred ktorou sa osvetlenie nachadza a povedal ze vie toto najst a poruchu odstrani. Aj pri prvom telefonate a dalsich som vzdy presne uviedol polohu osvetlenia.Do dnesneho dna osvetlenie nefunguje,pred dvoma dnami doslo v uvedenej lokalite k podpaleniu SUV vozidla a bolo dane na znamost,ze sa v okoli potuluju neprisposobove osoby. O to viac,a aj vzhladom na skorsie stmievanie sa toto nefunkcne osvetlenie chyba a je nebezpecne tadial chodit za tmy. Myslim,ze je nanajvys nezodpovedne z vasej strany,ze nieje ochota uvedeny problem riesit.Taka spolocnost ktora zastupuje svetovu fa.Siemens by urcite s takymito sluzbami v materskej krajine neuspela,a ktora berie nemale financne prostriedky od Magistartu hl.mesta Bratislavy a teda aj z nasich dani. Rad by som dostal od vas LOGICKE vysvetlenie,preco odstarnenie tejto poruchy do dnesneho dna nebolo mozne vykonat.!!
Vzdy som operatorke dal aj svoje meno a kontakt na mna, keby nahodou niekto vyrukoval s argumentom,ze ste nemohli uvedene osvetlenie najst a nebolo sa na koho obratit.

S pozdravom Slujka Ivan, Komarnicka 2,82103 Bratislava tel:0903125689

01. október 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

nemôže sa vyjadrovať za spoločnosť Siemens, ktorá je správcom osvetlenia. Podľa stanoviska oddelenia správy komunikácií osvetlenie v tejto oblasti bolo opravované opakovane a taktiež po tomto oznámení dňa 17.09.2013. Príčinou poškodenia svietidiel je opakovaný vandalizmus - rozstrieľané zdroje a kryty svietidiel. Neprísluší nám to hodnotiť, ale zdá sa, že to môže byť "práca" ľudí bývajúcich v danej lokalite. Iste chápete, že správca osvetlenia nemôže vykonávať opravy niekoľkokrát do mesiaca, vždy keď sa niekto rozhodne osvetlenie poškodiť. Situáciu budeme naďalej sledovať.


Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
03. október 2013

ivan

Oddovodnenie zo strany Siemens je uplne nezmyselne,nic tam nebolo poskodene,nebrebieha tam ziadny vandalizmus,nic nebolo rozstrielane,jednoducho bola vypalena ziarivka. Nikto tam nebol za 2 mesiace,nakolko tam byvam a stale je niekto doma,takze by sme videli servisne vozidlo,nakolko lampa je v cca 10 metrovej vyske. Jednoduche klamstvo na zastieranie svojho renome.!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania