Burina pri plote Metrostavu - Pri kríži

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Alena 19. septembra 2018

Pred mesiacom som v komentári k prílišnému koseniu TU písala, že pri plote Metrostavu je burina vysoká pomaly ako ten plot. Týždeň na to mi prišiel oznam, že "vyriešené". Tak som to odfotila. Aj chodník je do polovice zarastený. Je to za domom na Saratovskej 19.

20. september 2018

Odpoveď samosprávy

Oplotený pozemok Pri kríži patrí magistrátu a plánovali na ňom výstavbu náhradných bytov. Podnet preposielame na magistrát na vyjadrenie.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
20. september 2018

Alena

O prerastenej burine som vás informovala už 15.augusta v komentári k prīlišnému koseniu na Saratovskej. Už vtedy ste mohli napísať to, čo v tejto odpovedi a posunúť to na magistrát. Za ten mesiac to uź mohlo byť aj pokosené!
Ten vyprahnuty trávnik sa medzičasom zazelenal - mali ste pravdu. Možno aj vyrástol o nejaky ten millimeter. A tak včera a dnes nastúpili kosci.
Chodnīk pri plote patrī tiež magistrátu alebo Dúbravke?
24. september 2018

Odpoveď samosprávy

Aj chodník je súčasťou plôch, ktoré neboli zverené mestskej časti a teda patrí do správy magistrátu.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
27. september 2018

Martin CHUDY

A? už sa vo veci konalo? či len sme pomenovali že my nie a koniec? Či? Reagoval prosím magistrát na podnet od MÚ Dúbravka? Ak nie, urgovali ste to? Ďakujem .
10. október 2018

Alena

Keď to tu ešte ohradené nebolo, tak sa kosilo všetko. Aj celé územie kde sú stromy, čo sú teraz za plotom - borovice, javory a krásny, skoro 40-ročný dub. VŹDY SA TO CELÉ POKOSILO. A vtedy nikto neriešil, či územie patrí Dúbravke alebo magistrátu. Naraz je to problém. Od 15.augusta 2018 "neriešený". Je to naozaj nerieśitelné?
Alebo už budeme čakať len na mráz. Ten to určite VYRIEŠI!
29. november 2019

Alena

Burina je už konečne pokosená.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania