Výtlky na ceste na Kačín

Zodpovednosť za riešenie: Mestské Lesy

Uzavretý

Žiadame o opravu aspoň najhorších úsekov tejto cesty.

18. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet a upozornenie na daný problém.
Asfaltové cesty opravujeme raz ročne v rámci našich finančných a rozpočtových možností. Od roku 2019 opravujeme prioritne cesty najviac využívané na šport a rekreáciu, pričom na vyhodnocovanie úsekov do opravy používame aj verejne prístupné dáta z aplikácie pre športovcov Strava, ale aj podnety od občanov. Tento rok sme opravili spolu 2,4km v úseku od Červeného kríža smerom na Biely kríž (až po hranicu Mestských lesov) a na trase Rača – Biely kríž, úsek od Račianskeho urbáru smerom k Poldru na Pieskovom potoku. Obe cesty predstavujú hlavné trasy zo Železnej studničky a Rače na obľúbený Biely kríž.
Cesta na Kačín opravu potrebuje. Bohužiaľ máme však aj ďalšie, ešte viac frekventované úseky, ktoré potrebujeme opraviť a na ktorých hrozia bezpečnostné riziká (strmé úseky). Cesta na Kačín je zaradená do plánovaných opráv a hneď, ako to bude možné ju komplexne opravíme. V krajnom prípade opravíme dočasne najhoršie - nebezpečné úseky. Ďakujeme za pochopenie.

O oprave ciest v lesoparku sa dočítate viac tu: https://dennikn.sk/blog/1494904/v-mestskych-lesoch-budeme-prioritne-opravovat-asfaltky-pre-cyklistov/

Marek Páva, Mestské lesy v Bratislave
30. apríl 2021

Miriam

Aké je teda, prosím, status quo?
10. december 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

zodpovedný subjekt nás požiadal "o uzavretie podnetu, jedná sa o lesnú cestu. Radi by sme ju opravili, ale je to mimo našich finančných možností."

Administrátor OPS pre MČ BaNM
05. november 2022

Miriam

Tak to je fakt „skvelé“... Vieme, tu nie sú peniaze skoro na nič...
05. november 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Vlado
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania