Vrakové trio z Priekop, Vol. 3

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Lukáš Bartošovič 27. septembra 2018

Jeden vrak zmizol (Nissan Terrano) - ďalšie tri čakajú na podobný osud. Všetky pekne spolu pri pokútnom pneuservise v lokalite Priekopy. Tretím (a posledným) predmetným vozidlom je čierne SUV Subaru Forester. Toto vozidlo v kontraste so "susedmi" vyzerá pomerne zanedbane, má podhustené pneumatiky a chýba mu mriežka chladiča. Subaru však nie je hrdzavé a nevšimol som si, že by z neho unikali prevádzkové kvapaliny. Kontroly EK a TK má neplatné (prvá vypršala v marci, druhá v júni tohto roku), taktiež je tu neplatná zmluva PZP (Wüstenrot, do 26.03.2018). Nie je inštalovaná ani jedna tabuľka EČV, pričom vpredu je to schované vrakom Kangoo. Podľa EK by vozidlu malo prislúchať EČV NM-921CJ. Ďalšie údaje: r.v 2004, VIN JF1SG5LP53G018697, EK SKIi 791 746.

28. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestská časť Bratislava Ružinov vykonáva údržbu na komunikáciách, ktoré sú zaradené do siete miestnych komunikácii III. a IV. triedy a boli Mestskej časti Bratislava – Ružinov zverené do správy protokolom z roku 1992. Predmetná vozovka NIE JE zverená do správy mestskej časti. V zmysle Štatútu hl. mesta SR Bratislavy môže mestská časť vynakladať finančné prostriedky iba do svojho majetku resp. majetku mesta Bratislavy, ktorý jej bol zverený do správy.

Podnet postupujeme Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava do pozornosti na posúdenie/vybavenie.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
23. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že na vozidlo bola dňa 4.10.2018 vylepená výzva na odstránenie vozidla v lehote 60 dní.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
18. november 2018

Lukáš Bartošovič

Dobry den, vrak Subaru je prec, podnet je preto vyrieseny, dakujem!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania