Chodníkový tankodróm v Rači

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Stefan 25. septembra 2018

Dakujeme starostovi a vedeniu Race, ze sa mozeme pysit krasnou vinnou cestou alias historickymi chodnikmi v Raci Pri Vinohradoch.Je hanbou vedenia, ze nikto neriesi tento katastrofalny stav chodnikov po ktorych denne s tazkostami prechadzaju dochodcovia, mamicky s detmi a niekedy su nuteny ist po ceste.Kde su nase dane pan starosta?Neviete zabezbecit zakladne verejne priestranstvo pre ludi?Ja som uz skoncil s vyvrtnutym kotnikom.Hanba

25. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

cesta a chodníky Pri vinohradoch nepatria Rači. Podnet posielame správcovi komunikácie - hlavnému mestu.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
25. september 2018

Martin CHUDY

pani hovorkyňa, oceňujem vyriešenie problému MČ Rača . Len tak ďalej . Ešte že máme hovorcov ktorí takto promptne vedia reagovať na podnety občanov. A keď si vyvrtnete onhu vy tam sama, tiež napíšete mne to nepatrí mňa do toho nič? Ale prajem Pevné zdravie .
26. september 2018

Oskar Pompa

Dobrý deň, vážení správcovia,

veľmi pekne Vám ďakujeme za krásne obnovené cesty od Hečkovej po Vinohrady, výborne, konečne po 40tich rokoch pozitívna zmena!!!
Bol som naivný, keď som očakával, že to bude dotiahnuté do konca... Žiaľ, chodníkový tankodrom tam ostal, čuduj sa svete, aj s takýmito fušerskými záplatami... Faktúra za to by mám určite oslepila zrak, všakže!!! Prosím Vás, chodník je už minimálne 40 rokov v havarijnom stave, dodnes sa využíva aj ako neplatené parkovisko. TREBA HO OKAMŽITE ZRENOVOVAŤ A POLOVICU CHODNÍKA PREMAĽOVAŤ NA CYKLOTRASU!!! Ďakujeme, a ak keď veľmi neradi, opäť posielame príspevky na Vaše výplaty!!! (Mimochodom, ten chodník nebol od minulej zimy ani len raz pozametaný...)
28. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
15. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Oddelenie správy komunikácií, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
24. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

evidujeme zlý stav chodníkov v Rači, pri zostavovaní plánu opráv na najbližšie obdobia sa ich budeme snažiť zahrnúť do tohto plánu.

S pozdravom

Oddelenie správy komunikácií
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania