Lavička

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Katrin 26. septembra 2018

Dobrý deň, na Hodžovom námestí pri zastávkach sa objavila lavička (svieti a asi aj nabíja), ktorá nie je umiestnená zrovna na najvhodnejšie miesto. Je to trasa pre chodcov smerujúcich cez Suché mýto do Starého mesta. Na tom malom kúsku je toľko bariér, že napr. vozíčkar alebo matka s kočíkom by tam ťažko prešli. Keď vystúpite z MHD a vyberiete sa smerom na Suché mýto, máte minimum miesta medzi stlpikmi, stlpom s veľkým smetným košom (kde stoja aj fajčiari-ďalšia prekážka, lebo neuhnú), teraz táto lavička a vedľa biskupský klubúk. Je tam inde miesta dosť, tak prosím a pozretie v reálnom živote a o vyskúšanie, ako dobre sa tam chodí. Ďakujem.

22. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
10. september 2019

Katrin

Dobrý deň, prešiel skoro rok, a lavička tam stále zavadzia. Najlepšie je to v zime, keď musíte obchádzať a dávať pozor, aby ste sa nepošmikli, keďže tam skoro ráno nie je odprataný sneh (ktorý síce nie je tak často, ale na znepríjemnenie života niekedy stačí). Prosím, skúste sa tam REÁLNE prejsť, nie len pozrieť obrázok. Po vystúpení z MHD je tam toľko bariér, že ažažaž máte chuť ísť domov a nie do roboty. Kľučkujete medzi ľuďmi, smetiakom, lavičkou stlpikom ... na meter štvorcový veľa prekážok.
14. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme Vás v minulosti ďalej neinformovali. Mesto v súčasnosti už neeviduje vo svojich uliciach tieto "inteligentné" lavičky. Minulý a tento rok sme ich postupne z našich ulíc odstránili. Medzi nimi aj túto.
Tento rok sa vedeniu Bratislavy podarilo získať nový dizajn mestského mobiliaru. Medzi nimi sme získali aj nový dizajn lavičky. V týchto dňoch si ju môžete prísť vyskúšať na nádvorie Primaciálneho paláca pri fontáne sv. Juraja.
https://bratislava.sk/sk/sprava/prazska-lavicka-bude-aj-bratislavskou-pridte-si-ju-vyskusat

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania