Zanedbaný vrak SEAT Ibiza, Kvačalova 22

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Lukáš Bartošovič 01. októbra 2018

Hneď oproti vchodu do bytového domu na adrese Kvačalova 22 sedí v kope lístia a špiny zanedbaný a lístím zapadaný SEAT Ibiza s modrou farbou laku. Vozidlo je pomerne dosť ojazdené, hoci zatiaľ nevidno žiadnu hrdzu. Okrem pravej prednej pneumatiky sú všetky ostatné v poriadku. Vzhľadom na extrémne množstvo rastlinného materiálu som neidentifikoval prípadné unikajúce prevádzkové kvapaliny. Auto má inštalované obe tabuľky EČV, BA-844FB, čo korešponduje s údajmi z nálepky EK. Kontroly (technická a emisná) sú neplatné, skončili v marci tohto roku. Zmluva PZP je neplatná (Komunálna, do 16.05.2018). Ďalšie údaje: r.v 1996, VIN VSSZZZ6KZTR166407, EK SKIi 837 275.

03. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po preverení bude uvedené vozidlo s platným EČV, ale bez platnej TK a EK postúpené na Okresný úrad Bratislava – odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií na priame vybavenie, nakoľko riešenie takýchto vozidiel je v jeho kompetencii.


s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
07. február 2019

Jan

Stale je tu...
09. február 2019

Lukáš Bartošovič

na paradu, 4 mesiace aj nieco k dobru a s vrakom sa prakticky nic neudialo, napriklad ani len nie je vyradeny z evidencie motorovych vozidiel https://www.stkonline.sk/spz/BA844FB
pomaly rok od uplynutia platnosti TK/EK
3/4 roka nezaplatena POVINNA zmluva poistka motoroveho vozidla
nehovoriac o tom, ze vyzera priserne, pricom podla zakona o odpadoch a tam § 67 "Držiteľ vozidla je povinný a) zabezpečiť na vlastné náklady odstránenie vozidla z miesta, na ktorom poškodzuje alebo ohrozuje životné prostredie alebo narušuje estetický vzhľad obce..."
24. február 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, kedy dojde k odstraneniu tejto "nadhery"?
skusme podnet posunut aj smerom k Magistratu hlavneho mesta, predmetna cast ul. Kvacalova je v ich sprave, vid https://tinyurl.com/y5yz3frs
27. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
28. apríl 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, vozidlo bolo nedavno odstranene, dakujem, ulica hned vyzera lepsie!
podnet preto spokojne mozeme oznacit ako VYRIEŠENÝ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania