Zviditeľnenie prechodu pre chodcov + vodorovné vyznačenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Andrej Marský 18. septembra 2013

Po rekonštrukcii Račianskej sa nik neunúval ani len namaľovať prechod a rovnobežnú čiaru vymedzejúcu pruh na rozšírenom mieste. Preto by som od magistrátu chcel aby domaľovali vodorovné značenie (aj na prechode ktorý sa nachádza 70m za ním) - najlepšie tým kvapôčkovým spôsobom - rovnako ako bola spravená celá stredová čiara na Račianskej ul.
Zároveň by mohol byť prechod vyznačený tak ako je na 2. obrázku s využitím reflexného obvodu a blikajúceho návestidla - prechod pre chodcov, pretože ak niekto týmto prechodom išiel počas špičiek tak si musí väčšinou počkať až keď prejdú všetky autá ktoré prešli na zelenú pri Výskumnom ústave zváračskom.

03. január 2014

Andrej Marský

Môžem vedieť ako sa dospelo k tvrdeniu že problém je vyriešený?
To že tam namaľovali čiary po viac ako 2 mesiacoch od rekonštrukcie nepridalo ani svetelnú signalizáciu s ikonou chodca ani refllexnú značku priechod pre chodcov /apropo magistrát nastriekal tie čiary výtečne - šmýkajú sa tak isto, ako tie staré/.
07. január 2014

Odkaz pre starostu

Dobrý večer,


z Vašeho podnetu priamo vyplýva požiadavka na domaľovanie prechodov pre chodcov, čo aj bolo uskutočnené (a preto bol podnet označený za "Vyriešený"). Vaše návrhy týkajúce sa technológie vodorovného dopravného značenia si ceníme, no samospráva sa rozhodla inak - OPS v tomto smere nemá žiadne páky, ako samosprávu prinútiť akcpetovať návrhy užívateľov OPS. Ako čiastočné riešenie pre Vás by mohlo byť podanie nového podnetu, v ktorom uvediete požiadavku na osadenie návestidla spolu s reflexným obvodom.

S pozdravom

Matej Šebej, Administrátor OPS pre BaNM
16. január 2014

Andrej Marský

A to musím podať nový podnet a nemôže to napadnúť .. ľudí ktorí pracujú v danom odbore?! Zaujímali by ma ich výkazy o vykonanej práci. Ráno káva, prečítať si nový čas, obed a potom len olovrant a rýchlo domov..Ešteže zostaneme 100 rokov za opicami, lebo neviem si ani predstaviť že by tu boli úrady pre ľudí a nie pre umelú zamestnanosť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania