Križovatka Sch. Trnavského-Bagarova-Hanulova

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter 03. októbra 2018

Na križovatke Sch. Trnavského-Bagarova-Hanulova sa dnes 2.10.2018 opäť stala vážnejšia nehoda auta s električkou. Následne vznikol totálny dopravný kolaps a chaos. Neustále sa na tomto mieste dejú nejaké nehody a pamätám si aj na smrteľné nehody, ktoré sa tu v minulosti stali chodcom. Nerozumiem tomu, prečo táto križovatka dodnes nie je riadená semaformi, keďže ju úplne rovnaká ako križovatka pri dome kultúry, alebo križovatka pri Sch. Trnavského-Harmincova. Hlavne že v hore pri Saratove má každý jeden prechod vlastný semafor každých pár metrov aj tam kde by vôbec nemusel byť a tam kde by mali semafory byť nie sú. Chystá sa rekonštrukcia električkovej trate od tejto križovatky, ale nikde som nezachytil, či sa plánuje osadiť tu aj semafory. Plánuje niekto niečo s touto križovatkou urobiť?

03. október 2018

Viliam

Problém sa vyrieši keď odíde neschopný primátor a spustí sa konečne rekonštrukcia dúbravsko-karloveskej radiály kde bude v predmetnej križovatke svetlelná signalizácia
04. október 2018

SelfMan

tak tak ;-)
06. október 2018

Ján

Ked vidim tie odpovede uradnikov v tom odkazovanom podnete, tak mi je az zle. Ludia stojaci za tymto portalom by sa tiez mohli zamysliet a tie genericke odpovede stylu "postupujeme takemu a takemu referatu na posudenie" by nemal akceptovat ako odpoved. A uradnik, ktory take nieco napise, by mal rovno dostat hodinovu vypoved, lebo je to amater a nema tam co robit.
23. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
29. november 2018

Odpoveď samosprávy



Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že vybudovanie cestnej dopravnej signalizácie v križovatke Sch. Trnavského-Bagarova-Hanulova je súčasťou projektu „MODERNIZÁCIA ELEKTRIČKOVÝCH TRATÍ – DÚBRAVSKO-KARLOVESKÁ RADIÁLA“. Realizácia projektu by mala začať v roku 2019. Súčasťou modernizácie je vybudovanie a modernizácia cestnej dopravnej signalizácie na všetkých križovatkách a prejazdoch cez električkovú trať v úseku od križovatky Sch. Trnavského-Bagarova-Hanulova po križovatku Nábrežie arm. gen. L. Svobodu-Tunel.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom



Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
29. november 2018

SelfMan

P.S.> a co krizovatka Pri krizi
29. november 2018

Viliam

Pri krizi ma riesit investor jednej stavby ktora sa v blizkosti stavia len teraz si nespomeniem ktora to je
29. november 2018

SelfMan

@Viliam - ano viem, je to moj podnet:
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/49452/nove-semafory-pre-krizovatku-pri-krizi-saratovska
Problem je len v tom, ze sa tam vyhovara jeden na druheho, ale realne sa tam nic nedeje.
Stavby v tejto oblasti budu co chvila dokoncene. (hoc stavat sa maju este dalsie budovy blizsie k hasicom)
12. november 2019

covasdotoho

Fantasticke, uz teraz je problem prejst dubravkou bez toho aby ste nestali na kazdom posranom semafore. A k tomu sa este prida aj semafor na hanulovej. Potom uz len budu zapchy v dubravke. Cim viac zapch, tym viac smogu a CO2, toto naozaj potrebujeme v Dubravke ! Uzasne.
12. november 2019

covasdotoho

Mna skor zaujima, kedy konecne niekto zmeni nastavenie semaforov v Dubravke tak aby sa tu zaviedla zelena vlna.
04. marec 2021

Peter

Na križovatku už boli po rekonštrukci nainštalované semafory. Ale kedy budú už aj funkčné? Už viac ako pol roka bliká na nich len oranžové svetlo.
04. marec 2021

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
17. marec 2021

Peter

Dnes 17.3.2021 okolo obeda sa stala ďalšia nehoda auta s električkou na tejto križovatke. Na čo sa stále čaká? Semafory boli osadené ešte minulý rok, ale stále nefungujú. Nikoho neobhajujem lebo evidentne si šofér môže za to sám, ale ak by dnes semafory fungovali, pravdepodobne sa to nemuselo stať.
19. marec 2021

Maros

M. Schneidera Trnavského-semafor-nefunkčný

Ďalšia zbytočná nehoda ... ja viem, že zodpovednosť je na vodičovi, ale NAČO SÚ NÁM SEMAFORY, KTORÉ EŠTE NIKDY NEFUNGOVALI? Postavené boli cca pred rokom, maximálne tam blikala oranžová ... Čo na to fondy európskej únie, z ktorých to bolo financované? Výhovorka že sa čaká na zosynchronizovanie a dobudovanie „inteligentného riadenia“ neobstojí, dovtedy semafor môže fungovať v štandardnom režime. Len to asi chce inteligentné riadenie v inom slova zmysle ...
04. jún 2021

covasdotoho

Koho chora zdegenerovana hlava nastavila semafory tak, ze svietia az do 24:00 ?
Naco je toto dobre ? Aby este o polnoci svietili semafory a hucali auta pri rozbiehani na krizovatkach kde uz realne nikto nie je, tak toto fakt nepochopim.
04. jún 2021

Gas Par

Asi kvôli električkám? treba si uvedomiť že prioritou je MHD, nie to aby autá mali zelenú vlnu. menej egoizmu by pomohlo. Pokiaľ v BA budú jazdiť vodiči, ktorí sú ochotný vojsť priamo pred električku semafory budú potrebné.
22. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

križovatka je v činnosti od júla.
Na podnet Krajského dopravného inšpektorátu sa dočasne obmedzila jej činnosť.
Po spustení ďalších križovatiek, ktoré sú už v spoločnej koordinácií, je križovatka trvale spustená.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácii
Kedy? júl 2021

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
10. február 2023

Peter

Semafory tu už nejakú dobu konečne existujú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania