Aktualizovať podnet
Nelegálne reklamné zariadenie na Mlynskej

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Nelegálne reklamné zariadenie na Mlynskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený
meno
Adrián Jankovič 04. októbra 2018

Reklamná stavba bez požadovaných povolení

05. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v týchto dňoch bude prebiehať predvolebná kampaň.
Tak Vás chcem požiadať o trpezlivosť a po komunálnych voľbách sa týmto budeme spolu so stavebným úradom zaoberať

S pozdravom

Ing. Karol Oreský
Vedúci oddelenia výstavby, dopravy a životného prostredia
Miestny úrad Devínska Nová Ves
Novoveská 17/A, 843 10 Bratislava
05. október 2018

Adrián Jankovič

Ako ovplyvňuje prácu úradníkov predvolebná kampaň? Venujú sa jej počas svojej pracovnej doby? Okrem toho, že pravdepodobne kryjú pracovníka miestneho úradu, ktorý tam reklamu umiestnil a kandiduje vo voľbách, čiže presne dovtedy to tam potrebuje mať.
06. október 2018

Daniel p

Toto je nonsens. Ľudia z miestneho úradu sú platený aj počas predvolebnej kampane a preto by si mali svoju prácu vykonávať bez ohľadu na blížiace sa voľby!
08. október 2018

Odpoveď samosprávy

Vážené prispievateľky, vážení prispievatelia,

Problematika usporiadania „Rybníka“ nie je riešená len posledné mesiace tohto roku, ale je dlhodobou snahou mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves získať „Rybník“ do vlastníctva za účelom revitalizácie, aby slúžil občanom nielen na rekreačné účely. Už zo samotnej funkcie rybníka vyplýva jeho dôležitosť v ekosystéme, keďže zadržuje a akumuluje tečúce povrchové vody a vytvára tak zásobu vody v katastri, slúžiacej všetkým živým organizmom a vďaka tejto schopnosti môžu vzniknúť v okolí rybníka ekosystémy s bohatou flórou a faunou. Taktiež „Rybník“ slúžil a mal by slúžiť aj ako protipožiarna nádrž.

Táto dlhoročná aktivita MČ BA-DNV nemá nič spoločné s prípadnými predvolebnými kampaňami s tematikou Rybníka žiadneho z kandidátov či už na starostu alebo na poslancov.

Podľa zákona č. 147/2001 Z.z. o reklame a o zmene a doplnení niektorých zákonov predmet umiestnený na Mlynskej ulici v Bratislave-Devínskej Novej Vsi nie je v zmysle § 43 ods.2 zákona č. 50/1976 Zb. stavebný zákon v znení neskorších predpisov, reklamnou stavbou a nie je stavbou ani v zmysle § 43 ods. 1 stavebného zákona, a preto umiestnenie daného predmetu je mimo jurisdikcie stavebného úradu.

Odpoveď Ing. Karola Oreského na otázky zverejnené na stránke „odkaz pre starostu.sk“ nereprezentuje oficiálne stanovisko mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves a za vyjadrenie sa ospravedlňujeme.





Ing. Mária Koprdová
poverená funkciou prednostu
Miestny úrad Devínska Nová Ves
Novoveská 17/A, 843 10 Bratislava
08. október 2018

Daniel p

Ďakujem za obsiahle vyjadrenie plné zaujímavých informácií. Stále však nieje zrejmé kto je zodpovedný za nelegálnu reklamu a jej odstránenie
13. október 2018

Adrián Jankovič

Jedna z najhorších samospráv v BA na tomto portáli sa snaží zahrať ďalší podnet do stratena. V zákone o priestupkoch sa píše: Priestupku sa dopustí ten, kto znečistí verejné priestranstvo, verejne prístupný objekt alebo znečistí verejnoprospešné zariadenie plagátovou výzdobou, komerčnými a reklamnými oznamami alebo zanedbá povinnosť upratovania verejného priestranstva, ...
04. november 2018

Miša

Namiesto vyjadrenia sa k nelegálnej reklamnej ploche, sa pani prednostka vyjadruje k Rybníku. To je taký Devínskonovoveský štandard. :D
12. november 2018

Obyvatelka DNV

Banner tam uz vcera nebol. podnet vyrieseny :D

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania