Opustený hrdzavý Forman, Gemerská 1

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Lukáš Bartošovič 08. októbra 2018

Tento vrak bol pred časom riešený a zdanlivo vyriešený v inom podnete https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/5308/dlhodobo-odstavene-auta - avšak zdanie niekedy klame a vrak bol len premiestnený v rámci MČ Ružinov na roh ulice poblíž adresy Gemerská 1. Predmetný biely Forman je značne ojazdený a zhrdzavený, napodiv sú jeho pneumatiky OK a jedinou kalužou pod vozidlom je mláka po daždi. Auto má inštalované obe tabuľky EČV, BL-254EM, čo korešponduje s údajmi z nálepky EK. Kontroly (technická a emisná) sú neplatné, skončili v marci tohto roku. Zmluva PZP je neplatná (trochu extrém, platila do 31.12.2002, Slovenská poisťovňa, kód 0009). Ďalšie údaje: r.v 1992, VIN TMBCEA200P0608017, EK SKJi 818 296.

25. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v prípade, že uvedené vozidlo má platné EČV, ale je bez platnej EK a TK bude postúpené na príslušný Okresný úrad - odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií na priame vybavenie, nakoľko riešenie takýchto vozidiel je v jeho kompetencii.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
09. december 2018

Lukáš Bartošovič

vozidlo sa mierne presunulo a stoji na druhej strane cesty (ta ista ulica)
mimochodom, pozemok, na ktorom stoji tento nezlomny Forman je v sprave Magistratu hl. mesta https://tinyurl.com/ya5bqar2 - respektive https://tinyurl.com/y9l88247
24. február 2019

Lukáš Bartošovič

Forman sa vratil na svoje povodne miesto (oznacene v mape)
kazdopadne, stoji na parcele, ktoru ma vo svojej posobnosti Magistrat, skuste im preposlat tento podnet, vdaka
27. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. jún 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, predmetny Forman sa vratil na Uranovu (vid podnet 5308), kde stoji pri vchode cislo 9 s platnymi kontrolami EK a TK (bez ohladu na to, ze vyzera prakticky rovnako zanedbane ako dokumentuju vyssie zverejnene fotografie)
podnet by sme preto mohli uzavriet, dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania