Sústavne nerešpektovanie dopravnej značky.Parkovisko Novohorská

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Peter War 04. októbra 2018

Vjazd z ulice Sadmelijská na parkovisko Novohorská je osadená dopravná značka jednosmerná ulica,nikto tuto dopravnú značku nerešpektuje a vsetci vychádzajú z parkoviska v protismere. Problém je ak niekto potrebuje odbočiť na parkovisko a dement ktorý vychádza z protismeru len blokuje vjazd a samozrejme tým pádom porušuje pravidla cestnej premávky. Takisto na opačnej strane ulice kde je osadená dopravná značka zákaz vjazdu sa tato dopravná značka sústavne porušuje vjazdom vozidiel do zakazu.

08. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dopravné značenie je riadne odsúhlasené v operatívnej komisii pri oddelení dopravy magistrátu hl. m. SR Bratislava. Kontrolu dodržiavania dopravných predpisov má v kompetencii polícia, ktorú treba na to upozorniť aj zo strany občanov.

Ďakujeme za pochopenie

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
12. október 2018

Alena

Autá parkujúce pred garážami komplikujú vjazd a výjazd vlastníkom garáží. Je potrebné aby im vyhradili miesta na chodniku keď tam chcú stáť.
23. december 2021

Martin Uváček

Je podnet ešte po rokoch aktuálny?
26. december 2021

Robo

Myslím že nie, je to bežná ulica akých je tu v okolí mnoho.
19. január 2022

Peter War

Robo ulica bezna je tak ako vsetky su bezne akurat cela cesta na novohorskej je jednosmerna cesta.staci si pozriet vyznam dobravnych znaciek ktore na dannej ulici su
21. január 2022

Robo

Ak to vodiči nerešpektujú, tak to má podľa mňa ten dôvod, že tá značka na tom mieste nedáva zmysel. Posunul by som ju až za parkovisko. Takto každé auto z parkoviska musí ísť cez Novohorskú a Barónku. Vcelku zbytočné. Väčšina ale asi potrebuje ísť na Sadmelijskú, preto tak chodia. Značenie musí dávať aspoň nejaký zmysel, aby bolo rešpektované.
06. február 2022

Peter War

Robo vodici nemaju pravomoc rozhodovat ci dop.znacka ma zmysel alebo nema,vodic ma akurat povinnost dodrziavat dop.znacenie.tiez som toho nazoru ze ta jednosmerka je tam zbytocna,ale ked je to jednosmerka tak ju vzdy dodrzujem aj ked mam opacny nazor

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania