Neporiadok Znievska 19

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter 04. októbra 2018

Neporiadok na zaciatku aj konci tunela pod terasou na znievskej 1az19 prosim vyslite chlapcou od vps ja uz nemozem dakujem Helena

06. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, odpad zo Znievskej ul. bol odstránený prostredníctvom Miestneho podniku verejnoprospešných služieb Petržalka (fotodokumentácia).

Mestská časť BA-Petržalka
26. február 2019

Mato

Znievska 1

Pod terasou je to opat nechutne. Nehorazny neporiadok.

19. marec 2019

Odkaz pre starostu

Podnet bol preposlaný samospráve s prosbou o vyjadrenie.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
13. apríl 2019

Kamil Szalay

Mato, pozri tam teraz ;)
23. apríl 2019

Kamil Szalay

Znievska 1
24. apríl 2019

Kajka Ferencikova

Dobry den, dnes som prechadzala tym prejazdom, medzi billou a terasovym domom (Znievska 1),kde sa usidlil bezdomovec. Je tam nehorazna spina a smrad. Predpokladam, ze tam vykonava aj svoje potreby. Mam zazitok na najblizsie dni, tam sa bez zadrzania dychu neda prejst. Tak isto zadne schody Znievska 1 je dost velky hardcore.
02. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pracovníci oddelenia sociálnych vecí vykonávajú pravidelne šetrenia a monitoring ľudí bez domova
v Petržalke. Jednou z lokalít, kde sú pravidelne vykonávané je aj vami popísané miesto, podjazd pod terasu na Znievskej ulici č. 1. Šetrením dňa 28.6.2019 sme zistili, že na danom mieste sa ľudia bez domova nezdržiavajú. V podjazde zostal po nich neporiadok.
Odpratávanie tohto neporiadku rieši oddelenie životného prostredia, ktoré má túto agendu vo svojej pracovnej náplni.
Kto? Oddelenie životného prostredia MÚ Ba-Petržalka
03. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Ba-Petržalka v minulosti opakovane prostredníctvom Miestneho podniku verejnoprospešných služieb zabezpečovala sanáciu odpadu, ktorý spôsobili bezdomovci pri vjazde do zásobovacieho tunela bytového domu Znievska 1-19. Naposledy sa tak stalo dňa 04.10.2018, kedy sa čistili priestory pred vjazdom do zásobovacieho tunela – Znievska č. 19. Posledný príspevok sa týka vjazdu do zásobovacieho tunela zo strany Znievska č. 1. Táto časť nehnuteľnosti s p. č. 1895/1- LV 1748 je vo vlastníctve Hlavného mesta SR Bratislava. Na základe uvedených skutočností sme dňa 13. 03. 2019 oslovili Magistrát Hl. mesta SR Bratislavy, aby zabezpečili odstránenie odpadu. Keďže však nedošlo k náprave, o vyčistenie predmetných priestorov sme požiadali Miestny podnik verejnoprospešných služieb Petržalka, ktorý v dohľadnej dobe znečistenie odstráni.
Ľudí bez domova, ktorí sa tu zdržiavajú nemôžeme vyhodiť. Jediným riešením, ktoré je však iba dočasné, je tento priestor vyčistiť.
Kto? MP VPS Ba-Petržalka
04. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
priestory z oboch strán zásobovacieho tunelu na Znievskej 1-19 boli vyčistené prostredníctvom
MP VPS.
Kto? MP VPS Ba-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania